Victoria Beckham oblači hčerko v drage blagovne znamke

Pred dnevi so na letališču v Los Angelesu opazili 37-letno Victorio Beckham, ženo slavnega nogometaša Davida Beckhama. A bolj kot nekdanja članica dekliške skupine Spice Girls pozornost plenila njena hčerkica Harper.

1. 12. 2011

Znano je, da Victoria ne zapusti hiše, ne da bi sebe in svoje otroke od nog do glave uredila po zadnjih modnih trendih, in pri Harper je to še bolj očitno, saj je med tremi starejšimi bratci vedno v središču pozornosti.

Paparacom, ki so edini Davidovi dekleti ujeli ravno med pohajkovanjem po letališču, naj bi v oči najbolj padle prav nogavičke male princeske, ki so bile francoske znamke Chloé. Te se v trgovinah prodajajo za 30 funtov, kar je za otroško garderobo vse prej kot malo. Sicer pa se v njeni omari najdejo tudi drugi modni kosi znanih modnih oblikovalcev, kot so Stella McCartney, francoska znamka Bonpoint in Marie-Chantal, blagovna znamka v lasti grške princese.

Victoria s svojo linijo oblačil!

V modne vode pa se je pred kratkim podala tudi Victoria, ki je ustanovila svojo linijo oblačil. Ta je v zelo kratkem času dosegla velik uspeh in priljubljenost in v zadnjem letu skoraj 120-odstotno rast dobička.

Victoria Beckham je tako v zadnjih mesecih izjemno zaposlena, saj ima poleg družinskega pestro tudi poslovno življenja.

Več o tem kmalu tudi na portalu govori.se.