V objektivu: Helena Blagne

Heleno Blagne smo v javnosti vajeni videti urejeno od glave do peta, tokrat pa jo je fotograf revije Story ujel popolnoma nepripravljeno.

28. 1. 2011

In za našo malo rubriko Ulična moda je tak, čeravno redek trenutek, več kot primeren!

Diva naše estrade se je namreč nekega sestanka v središču Ljubljane udeležila kar v trenirki in športnih copatih.

Perfekcionistka

Pevsko divo, ki je v javnosti že dolgo ni bilo na spregled, saj se je spretno skrivala pred mediji, je v začetku tedna fotograf ujel v središču Ljubljane, ko je z možem Mitjo Zamanom zapuščala Hotel Lev.

V tamkajšnji kavarni sta si na prenosnem računalniku ob kavici v družbi mlajšega gospoda skoraj dve uri ogledovala njene fotografije, ki bodo očitno uporabljene na plakatih za naslednji koncert ali album. Helena je poznana po tem, da je perfekcionistka in zanjo le povprečnost nikoli ni bila dovolj, zato pri popravkih fotografij ni skoparila z mnenjem in popravki.

Zakonca pa, sodeč po tem, da je Mitja prišel nekaj minut pozneje, nista prispela skupaj, saj sta se ob odhodu odpeljala vsak v svojem luksuznem avtomobilu.

... v trenirki?

Najbolj od vsega pa nas je vse po vrsti presenetilo to, da je bila Helena, ki je sicer poznana po izoblikovanem modnem stilu, oblečena v vsakdanja oblačila. Poleg tega, da je bila v spodnjem delu trenirke, črnem plašču in športnih tekaških copatih, je bila veliko manj naličena kot po navadi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri