Ujemi stil Kristen Stewart

Ameriško igralko Kristen Stewart so fotografi ujeli v trendi androgenem slogu, ki pa je le tematski okvir celotnega stajlinga. Znotraj androgenih meja se dogaja prava dinamika stilov, ki deluje subtilno in na prvi pogled precej neopazno, a obenem ustvarja provokativno modno zgodbo.

Kirsten Stewart  (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2015

Klasična črna je znova tista, ki nevsiljivo podaja dinamično zgodbo, ki se vrti okoli kontrastov, stilskih in barvnih. Pozdravljamo prvega, oprijeto vs. sproščeno, ki ga je Kirsten ob šik vs. androgenemu vpeljala s hlačami in suknjičem.

Navdušujemo se tudi nad izborom čevljev, ki nadaljujejo tematsko rdečo nit in ji celo dodajo še nekaj klasično elegantnih in šik modnih iskric.

Celotno zgodbo je Kristen odlično nadgradila z zadimljenim očesnim make-upom in fantovsko pričesko, ki v skladu z zgoraj opisano dinamiko nadaljujeta kontrast med uporniško androgenostjo in drzno, a obenem prikupno eleganco.

Modni pečat pusti še Kirstenina prezenca, ki s suverenostjo in ščepcem nonšalantnosti doda piko na i že tako izdelanemu stajlingu.