Gwen Stefani: Najbolj modna mamica

Gwen pri izbiri oblačil že od nekdaj velja za poznavalko, ki se ji splača 'slediti', saj ima do potankosti dodelan okus za kombiniranje vseh vrst stilov. Sama zakonom mode zavestno sledi in si jih več kot uspešno podreja. 

Gwen Stefani: Najbolj modna mamica (foto: profimedia) profimedia
23. 10. 2013

Stefanijeva je namreč že kot deklica z mamo Patti in sestro Jill pilila svojo modno žilico, saj so skupaj oblikovale in šivale svoje oblekice. Prav tako je že od začetkov svoje pevske kariere, ki jo je začela s skupino No Doubt, kreirala svoje obleke in kostume za nastope in videospote. Leta 2004 pa je lansirala tudi svojo dizajnersko kolekcijo imenovano L.A.M.B. (Love.Angel.Music.Baby), kjer se je preizkusila kot samostojna oblikovalka oblačil.

Eklektične in drzne kombinacije najbolje opišejo njen slog, ki je urban in vedno nosljiv. Od pajacov, raztrganih majic, pa vse do svilenih potiskanih hlač, Gwen zmore vse!

Njena skrivnost je v tako imenovanih 'večnih kosih' oblačil, ki jih platinasta lepotica skrbno izbira in kombinira na tisoč in en način. Veliko pozornost nameni tudi izbiri modnih ddatkov, še posebej ima po našem mnenju dober okus za čevlje in visoke pete.

O.M