Georgia May Jagger: Črna dinamika

Britansko manekenko Georgio May Jagger so na eni od prireditev ujeli v fotografski objektiv v stilskem vrtincu črne. Drzno vsekakor, saj stajling na prvi pogled deluje precej navadno.

Georgia May Jagger (foto: Profimedia) Profimedia
24. 7. 2014

Vendar pa nas po drugi strani sploh ne pusti ravnodušne. Ravno nasprotno, deluje. Estetsko in trendi. In seveda, ker vse poteka znotraj subtilne modne dinamike. Če se odločite za klasično črno, morda to storite v skladu s strategijo 'modrega oceana'. V črno zaplavajte takrat, ko je to prava redkost.

Sredi poletja, ko večerne dogodke zaznamujejo lahkotni materiali, romantični pridih, nasičene barve in dinamični vzorci. In Georgia je tokrat črno zagotovo izkoristila v svojo korist. Nadela si jo je v času, ko se ta umika v ozadje, sama pa s tem stopila v ospredje. V kombinaciji s svetlimi lasmi deluje lahkotno, zlasti pa s kombiniranjem minimalističnih kosov v slogu francoske blagovne znamke Balmain.

In čeprav je top enostaven, brez nakita, kar je bistvo zgodbe z minimalističnim modnim konceptom, se dinamika razvija s krilom in izvrstno zaključi s čevlji, ki povedo, da je vse skupaj zloženo precej precizno. Povedano enostavno, a odločno in s pravim sporočilom.