Freida Pinto - modna ikona iz Indije

Ker si je upala sanjati in ni nikdar nehala verjeti v uresničitev svojih sanj, bi jo lahko poimenovali sanjska indijska ambasadorka.

8. 2. 2013

Freida si je že kot mlado, živahno dekle želela vstopiti v svet filma in postati igralka. Po več letih se ji je ta želja iz otroštva končno uresničila. Ni igrala le v svojem rodnem mestu Mumbaj in po vsej državi, temveč se ji je uspelo prebiti tudi na mednarodno sceno.

Njena ljubezen do igre je prerasla v željo, za uresničitev katere je potrebovala veliko truda, prav tako ga je potrebovala, da si je izborila svoje mesto v tem prostoru. Želja iz mladosti – postati igralka na mednarodni ravni – se ji je uresničila kot posledica delavnosti in spleta okoliščin. Po uspešnem preboju na filmsko sceno s filmom Slumdog Millionaire so Freido izbrali za dve vlogi, ki sta ji omogočili vzpon v mednarodnem prostoru: Freida Pinto, obetavna filmska zvezda iz Indije, še naprej žanje uspehe po vsem svetu, tako na mednarodni filmski sceni kot tudi v svetu mode. Njeno ime je dobro prepoznavno, saj je najbolj priljubljen model za naslovnice indijskih revij in najbolj priljubljena igralka v medijih.

Pripravila: Petra Rozman, foto: Aleks Štokelj, Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri