Ulična moda na elle.si

Pred dnevi se je mala, a posebej specializirana ekipa spletne Elle sprehodila po ljubljanskih ulicah in v objektiv ujela nekaj stilsko zanimivih, predvsem pa samosvojih modnih ‘piškotkov’ ...

19. 11. 2008

Ne razumeš za kaj točno gre?

Lov po mestnih ulicah

Gre za novo rubriko Ulična moda na spletni strani revije Elle, katere sponzor je trgovina Oilily.

V rubriki Ulična moda nam bodo vsak teden ‘ponudili’ nekaj najboljših foto-ulovov dneva.

In da ne gre zgolj za kičasto prispodobo, se je v petek v živo prepričala tudi naša mala, modno spletna gverila. Na ljubljanskih ulicah tisto zgodnje popoldne namreč še zdaleč ni manjkalo stilsko zanimivih ‘primerkov’, žal pa so se večini ob pogledu na fotoaparat v hipu zatresla kolena in raje, kot da bi spregovorili stavek ali dva z našimi simpatičnimi modnimi udarniki, so ... šviiiiz ... smuknili v najbližjo stransko uličico.

Naloga, ki se je zdela enostavna in bi kaj lahko bila opravljena že v slabe pol urice, je tako trajala in trajala ...

Pet najbolj pogumnih že na spletu

Le trdovratni vztrajnosti ekipe se gre zahvaliti, da je prvi mestni foto-ulov na koncu le ugledal luč dneva.

Tako si zdaj že lahko ogledaš prvih pet stilsko zanimivih, pa očitno tudi dovolj pogumnih primerkov ulične mode, ki so se na koncu le pustili ‘zajeti’ spletni ekipi.

Ne spreglej niti podpisov pod slikami, ki si jih lahko prebereš v fotogaleriji. Le tako boš točno vedela, zakaj si je spletna ekipa ulične Elle tako želela ovekovečiti prav dotične simpatične sprehajalke.

In ne pozabi, da gre dejansko za izbor iz množice povsem naključnih mimoidočih in da torej na slikah niso kakšni profesionalni modeli ali modni poznavalci. Še več: slednjih v tej rubriki sploh nočejo videti! Zanimali jih bodo le običajni prebivalci bližnje in daljne soseščine, ki premorejo zanimiv stil oblačenja in so poleg tega tudi dovolj pogumni, da se ne ustrašijo nekaj malega medijske pozornosti.