Uauuuuu! To so elegantni čevlji, v katere se boš zaljubila (popolni za pomlad!)

Verjetno se strinjaš, da so superge sicer top obutev, ampak vseeno pa se vse ženske dobro počutimo tudi v elegantnih čevljih s petko.

Uauuuuu! To so elegantni čevlji, v katere se boš zaljubila (popolni za pomlad!) (foto: Mass) Mass
11. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

In navdušene smo, da se to pomlad in poletje tudi v modo pri obutvi vračata eleganca in glamur. Na mass.si smo izbrskale najbolj šik obutev in neizmerno se že veselimo stajlingov z lepimi polsandali, sandali in natikači, ki jih bomo kombinirale s poletno garderobo. Letos si bomo torej dale duška tudi z elegantnimi čevlji.

Najbolj priljubljene modne znamke čevljev v Massu, kot so na primer Steve Madden, Guess, LiuJo, Tamaris, Les Autres in Lauren, imajo v svojih kolekcijah zares lepo obutev v katero se boš zaljubila!

Navdušile te bodo barve, detajli, kot so ’šnole’, ’ketnice’, tenki podplati in zanimive pete.

Klasični salonarji

Nič ne polepša ženske noge bolj kot salonarji z visoko peto in brez težav te elegantne čevlje nosiš tudi h kavbojkam in na bolj sproščene outfite.

Šik polsandali

Letos nikakor ne boš spregledala tega poletnega modnega hita. S polsandali boš lahko ustvarjala drzne in elegantne stajlinge hkrati, nas so očarale Steve Madden v svetlo zeleni barvi in rumene polsandale Les Autres.

Sofisticirani sandali 

Letos so sandali še posebej čudoviti, saj jih krasijo elegantni dodatki, kot so kamenčki in ketnice, na svoj račun pa boš prišla še posebej, če si ljubiteljica barv. V Massu boš našla sandale v vseh najbolj modnih barvah za pomlad in poletje in si z njimi dala duška pri sestavljanju outfitov. Liu Jo, Guess, Upcollection in Steve Madden so tiste blagovne znamke, ki te ne bodo pustile ravnodušne.

Must-have natikači

Nedvomno klasična in nepogrešljiva obutev za poletne dni. V novi kolekciji natikačev v trgovinah Mass smo letos našle zares elegantne modele.  namignemo tudi, na katere vroče trende moraš biti pozorna: to poletje bodo zakon bottega pletenica, kvadratna konica in zanimive petke.