Uau! TO so največji trendi obutve pomladi 2019 (+ 4 modeli čevljev)

Si že pripravljena na novo modno sezono? Poglej si, kakšna obutev bo tvoja zvesta sopotnica to pomlad. ;) 

Uau! TO so največji trendi obutve pomladi 2019 (+ 4 modeli čevljev) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
25. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

1. Mehke superge z zračnim materialom

Če so tvoji dnevi polni opravkov, kljub vsemu pa si rada videti elegantno in urejeno, smo to pomlad našli čevlje zate. Gre za vse bolj priljubljene mehke superge, ki niso videti le zelo minimalistično (in zato gredo na praktično vse), pač pa tudi skrbijo za tvoja stopala v vročih dneh, saj zračen material zagotavlja, da je tvoji nogi vedno prijetno (hladno). V prodajalnah PittaRosso jih lahko izbiraš v 3 različnih barvah; roza, črni in rdeči. 

Nam so všeč rožnate:

2. Superge z debelejšim podplatom

Tvoje ljubezensko razmerje z imenitnimi supergami se bo nadaljevalo tudi to pomlad, le da bomo tokrat deležni še večje raznolikosti, kot smo jo poznali do sedaj. Kombinacije z norimi barvami in raznovrstnimi vzorci pa nas bodo ponovno spomnile, da je tu letni čas, ki tudi modi dovoli nekoliko več zabave.

Če imaš raje nekoliko bolj umirjene modele, pa smo zate popoln par našli v prodajalnah PittaRosso. 

3. Ekstremno visoki podplati

Tale trend velja za enega tistih, ki so se k življenju vrnili povsem nepričakovano. Skupaj s torbicami za okrog vratu in ribiškimi čepicami se letos namreč vračajo tudi n-centimetrski gumijasti podplati v tisoč in eni obliki. Od tistih, ki so jih nosile Spice girls, do nekoliko nežnejših 'superg', ki so preplavila srednješolske omarice v 90-ih.

Superge Lora Ferres, PittaRosso

4. Z ljubkimi dodatki

Otrok v tebi ti lahko na pomoč priskoči tudi ob letošnjem nakupovanju superg. Letos svet sledi zgledu Chiarre Ferragni, ki je v svoji kolekciji za The Blonde Salad že pred časom predstavila 'posodobljene' superge in jim dodala zabavne potiske in materiale. Nas spominjajo na superge, ki smo jih nosile v srednji šoli, ko je izbor novega para čevljev temeljil na pravilu; bolj se blešči, boljše je! Daj si duška!

Superge Lorra Ferres, PittaRosso 

5. Satenaste vezalke

Ker vsakemu čevlju dodajo nekaj nežnosti in damskosti, so satenaste vezalke dobrodošel dodatek letošnje pomladne obutve. Če se le da, posegaj po nežnih odtenkih (v mislih imamo nežno marelično, pastelno zeleno ali vijolično), saj bodo drobne malenkosti v nepričakovanih barvah dodale piko na i tvojemu poletnemu videzu. ;)

Superge Lora Ferres, PittaRosso

Fotografije: Promocijski material, Primož Predalič

Preberi še: Počakaj, da vidiš poročne čevlje Coolmamacite Teje Perjet (takšne neveste še nismo spoznali!)

Priporočamo tudi: So tvoje kavbojke pretesne? Našle smo TRIK, kako jih USPEŠNO razširiš (v trenutku!)