Pozabi na maksi torbice, zdaj boš oboževala ta trend praktičnih torbic, ki smo jih oboževale pred leti

1. 3. 2024
Pozabi na maksi torbice, zdaj boš oboževala ta trend praktičnih torbic, ki smo jih oboževale pred leti (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj praviš na torbico "bucket"?

Za leto 2024 je na voljo veliko trendov na področju torbic. Velikosti XXL, pastelne barve, grafične linije ... Toda ena bo nedvomno v ospredju naših modnih želja v tej sezoni. To je "bucket" torba, ki so jo preoblikovale vodilne modne hiše.

To je trend, ki ga nismo pričakovali."Bucket" torba, ki se je na modnih brveh pojavila za pomlad/poletje 2024, bo letos dodobra razburkala naše garderobe. Izginili so sklopke, ta model pa je trenutno najbolj praktičen in moden. Ni se vam treba razpršiti s kričečimi barvami ali ga okrasiti z bleščicami - je samozadostna.

Dior pomlad in poletje 2024

Chloé pomlad in poletje 2024

Modni svet ponuja elegantne različice te okrogle torbice z globokimi obročki v različnih oblikah. Dior je predstavil različico nahrbtnika za sodobne ženske, Chloé je ustvaril preprost model, okrašen z majhnimi okraski, medtem ko ji je Bottega Veneta dala dolgo obliko (za prenašanje vseh osebnih stvari, tudi najbolj nepomembnih). Olivier Rousteing za Balmain je morda pripravil najbolj drzno različico s šopkom cvetja v trompe-l'œil tehniki.

Bottega Veneta pomlad in poletje 2024

Balmain pomlad in poletje 2024

Fotografije: Profimedia

Povzeto po Elle.si

Morda te zanima še: Ekskluzivna reportaža: "Obiskala sem teden mode v Londonu in si ogledala eno najbolj pričakovanih modnih revij iz prve vrste"

Preberi tudi: To je največji trend iz tedna mode v New Yorku, ki je osvojil modni svet (tudi sama ga boš želela preizkusiti!)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu