Torbice za vsak okus

Nedvomno še kako drži, da so ženske torbice del obvezne opreme prav vsake ženske. Hkrati pa lahko izbira nove torbice predstavlja tudi dokaj nehvaležno in težko opravilo. Kako tudi ne, če imamo na izbiro ogromno število različnih torbic …

Torbice za vsak okus (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
28. 5. 2018

Modne torbice, modne torbice za čez ramo, toaletne torbice, torbice iz blaga, Desiqual torbice, večerne torbice, elegantne torbice športne torbice, kozmetične torbice, torbice za čez leto … vse to in še več čaka na predstavnice ženskega spola.

Ni kaj, izbira res ni enostavna!

Ženske torbice za vsako priložnost

Zelo težko se je namreč odločiti med različnimi proizvajalci, modeli in oblikami torbic, zato se nekatere ženske nakupu nove torbice izogibajo skoraj tako dolgo, da jim stara torbica že dobesedno razpada. Izbiro si lahko olajšate tako, da še pred pohodom v trgovino na spletu pobrskate za široko ponudbo ženskih torbic in preverite pestro ponudbo torbic. Primerjajte torbice med seboj in poiščite tisto pravo zase.

Modne torbice so vedno prava izbira

Tako lahko najdete številne modne torbice, ki so na voljo v številnih različnih modelih, primernih prav za vsako priložnost. Vas zanimajo velike ženske torbe z dvema ročajema? Ali pa hobo torbe, ki so znane po tem, da so mehke in kot nalašč za nošenje čez rame, njihova vsebina pa je varno spravljena, saj se zapirajo na zadrgo?

“Shoulder” torbe se nosi čez ramo, od prej opisanih pa se razlikujejo po tem, da imajo boljšo strukturo. Potem imamo tu še “saddle” torbice, za katere je značilno to, da se lahko na sprednji strani pohvalijo s številnimi manjšimi torbicami in žepi.

“Messenger” torbe so izdelane iz zelo trpežnih materialov, nosi pa se jih preko trupa ali na boku.  Za večerne priložnosti pa so najboljša izbira “clutch” torbice, ki jih nosimo v roki. Zelo priljubljene so tudi različne platnene torbe, po katerih lahko posežemo ob vsakdanjih priložnostih, kot je na primer odhod v trgovino ali na tržnico. Ne smemo pa pozabiti tudi na športne torbice, ki bodo prav prišle vsem tistim, ki prisegajo na športno eleganco.

Za kvalitetne torbice lahko odštejete kar precej denarja, vendar je dobro imeti vsaj eno tako v garderobni omari. Takšna torbica naj bo bolj umirjenih barv, tako da jo bomo lahko kombinirali z različnimi vrstami čevljev in oblačil. Lahko ste prepričani, da boste po njej posegli zelo pogosto, saj bo postala vaša najljubša spremljevalka. Še posebej pa ob priložnostih, ko boste morale biti urejene in elegantne na porokah, pogrebih ali pa tudi na sestankih. Za bolj sproščene priložnosti pa si lahko nabavite torbice živahnejših barv in različnih oblik.

Ženske torbice so zares nepogrešljive

Ženske torbice bi predstavnice lepšega spola verjetno pogrešale bolj kot katerikoli drug kos opreme. Kaj nam pomaga čudovita obleka in najmodernejši čevlji, če celotna podoba ni zaokrožena s pravilno izbrano torbico? Samo pomislite, da bi morale šminko, ogledalce, ključe, robčke, bonbone nositi kar v rokah? Torbice morajo biti poleg tega, da izgledajo lepo in modno, tudi praktične. Le tako boste v njih lahko hranili vse, kar potrebujete, ko se odpravljate od doma.

Moške torbe

Moški so nemalokrat kar zgroženi, ko vidijo, kaj vse ženske nosijo v svojih torbicah. A časi se spreminjajo, zato tudi vedno več moških posega po moških torbicah, v katere spravijo denar, telefon, ključe, dežnik, prenosnik in druge drobnarije.

Moške torbice za čez ramo in moške torbice Samsonite so vsekakor praktične, ponudbo torb si lahko ogledate v spletni ponudbi Name.

Želimo vam uspešen nakup prave torbice!