Splet je prepričan: "V garderobi TE trgovine smo videti preprosto GROZNO" (100% si že nakupovala tam!)

"Prekleto, ali v resnici res tako izgledam," je iz garderobe zapisala obiskovalka TE trgovine, zato je splet prepričan, da ima TA trgovina daaaaleč najslabše garderobe vseh časov. 

Splet je prepričan: "V garderobi TE trgovine smo videti preprosto GROZNO" (100% si že nakupovala tam!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2022

Pomirjanje oblačil v trgovinah je lahko zaradi slabe osvetlitve in utesnjenih prostorov pravi podvig in zelo pogosto zoprno toda nujno opravilo.

Med najljubšimi znamkami je nekaj takšnih, kjer se v kabino za pomirjanje odpravimo z navdušenjem, pri drugih pa bi raje oblačila kupile kar brez poskušanja, saj so garderobe neurejene in nič kaj prijetne.

In ne samo to, garderobe za pomirjanje znajo biti prav travmatična izkušnja!

Preberi še: Naša stilistka je preizkusija 17 spodnjic in našla takšne, ki ti ne zlezejo v ri*

Modna in lepotna vplivnica Georgie Clark je na svojem Instagram računu @georgie.clark delila nekaj selfijev iz garderobe ene od najbolj priljubljenih modnih trgovin in delila svojo šokantno izkušnjo.

»Dobrodošla v seriji najbolj neprijetnih razsvetljav v garderobi in slabo izdelanih oblačil, kar sem jih kdaj videla v svojem življenju. Ali lahko uganeš trgovino?" je zapisala na svojem profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgie Clarke (@georgie.clarke)

Priporočamo: Našle smo kopijo Chanelovih poletnih sandal, ki so obnoreli Instagram (in stanejo manj kot 50€)

Ob fotografijah iz kabine je dodala: »Resničnost te situacije je ... težko se je videti v vseh teh slabo osvetljenih kotih ogledal in si ne misliti: prekleto, ali v resnici res tako izgledam?! Nisi samo ti tista, ki se tako počuti, obljubim!"

Svoje občutke je opisala takole: »stara različica mene bi bila razburjena, če bi se videla takšno ... pravzaprav bi mi to čisto pokvarilo dan in verjetno bi šla domov in bi še cel mesec negativno govorila o sebi.

»Različica mene, ki se sprejema in se ljubi, pa ve, da ne morem dovoliti, da ena slabo osvetljena garderobna soba spremeni moje občutke do sebe. Grozni so, a zaradi tega moje telo ni grozno. Moje telo je čudovito,” je zapisala Georgie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgie Clarke (@georgie.clarke)

Preberi tudi: Stilistka razkriva: To je obleka, ki paše na vse postave: vitke, okrogle, z velikimi prsmi ali brez

Odziv pod njeno objavo je bil ogromen in mnogi so se hitro strinjali z vplivnico glede stanja teh garderob. Med njimi je komentar: "Imela sem enako izkušnjo prejšnji mesec in sem se pošteno razjokala."

Druga uporabnica je zapisala: »Iskreno sem mislila, da sem samo jaz takšna. Vsakič, ko grem v garderobe, se počutim tako grozno glede sebe."

Mnogi so se spraševali, zakaj so garderobe oblikovane na ta način: »Mislim, da izgledaš senzacionalno, ampak ja, resno se pogosto sprašujem, kdo hudiča misli, da je dobra ideja oblikovati te garderobe z namenom, da se počutimo tako slabo. ”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgie Clarke (@georgie.clarke)

Sledilo je še nekaj jeznih komentarjev: "Mislim, da če bi imela vsaka trgovina z oblačili toplejšo razsvetljavo v svojih garderobah, bi verjetno prodali več, ker bi se ljudje v njih počutili bolj samozavestne!" 

"Vedno pridem iz garderob jezena nase! To je smešno," je še dodala neka uporabnica.

Verjetno se zdaj sprašuješ kje so te grozne garderobe in ne boš verjela: tam si že zagotovo nakupovala.

Čeprav Georgie v svoji objavi ni razkrila imena trgovine pa to lahko razbereš iz samih fotografij, saj so v garderobi prepoznavni obešalniki.

Ta grozna izkušnja se je zgodila v Primarku.

Fotografije: Profimedia