Tole je edini modni dodatek, ki ga potrebuješ to sezono (vemo, kje ga najdeš)

Z njim "bad day" enostavno ne obstaja ...

Tole je edini modni dodatek, ki ga potrebuješ to sezono (vemo, kje ga najdeš) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 11. 2021

Na sceni je nova zvezda med modnimi dodatki, ki bo tvoje dneve dvignila na nov nivo popolnosti.

Predstavljamo ti novi Samsung Galaxy Z Flip3 5G, ki je moderen in čisto drugačen od konkurence.

Navdušil je že številne uporabnice, predvsem s funkcijo snemanja selfijev prostoročno in s kakovostnimi posnetki, ki jih posname. Nanj prisega pa tudi vplivna in mlada modna navdušenka in mlada mamica, Evo Ahačevič Pakiž, ki naravnost uživa ob uporabi telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

"Ne le da je res lep, priročen, moderen, hkrati je s svojo večopravilnostjo in samostoječim načinom za snemanje odličen osebni pomočnik. Ko ti res manjka še kaka roka, ti priskoči na pomoč," ga v intervjuju, ki smo ga naredili z mlado slovensko vplivnico opiše in doda: "Tudi prostoročni klepet je nekaj kar mamici, ki ima vedno polne roke, pride zelo prav."

Preveri, kaj je Eva Ahačevič Pakiž še povedala o modni sezoni, ki je pred vrati, in njenih najljubših kosih, med katere spada tudi mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Kateri so najbolj udobni must have kosi zime, ki prihaja?

Moja prva asociacija na zimo so pletenine. Njihova mehkoba, toplina, udobje. Preprosto obožujem jih in mislim, da so vsako zimo znova nepogrešljive. Kape in šali, jope in pleteni plašči, puloverji, brezrokavniki in pletene obleke, najlepše pa je, ko se v mehak pleten lounge set zavijemo kar od glave do pet.

Brez česa pa nikakor ne gre to sezono, če želimo biti v trendu? Kaj je najbolj vroč zimski trend?

Zadnja leta nakupujem bolj "pametno" in praktično. Ne pristajam več na "must have" kose in trende, pač pa na to, v čemer se res dobro počutim in na čemur lahko gradim svojo garderobo. Letošnjo hladno sezono v njej tako poleg pletenin vseh oblik vidim maksi obleko z bogatim cvetličnim potiskom, širok prešit plašč in suknjič s karo vzorcem.

Kateri so pa tebi najljubši in zakaj?

Zgoraj omenjeni kosi so mi najljubši, ker dopuščajo ogromno možnosti kombiniranja, s seboj jih lahko peljem iz sezone v sezono, pa še neskončno udobni so, kar je trenutno, ko dneve preživljam pretežno doma in 24/7 z mojo dojenčico, zame izrednega pomena.

Priznati moram, da v zimskem času na modne dodatke kar malo pozabim. Nakita skoraj ne nosim. Kape, šali, rokavičke in telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Slednji se s svojo brezčasno krem barvo resnično poda k vsakemu mojemu stajlingu, pa res je super, ker je zložljiv. Postavim ga pod želenim kotom, mu pomaham in že me fotografira - četudi imam na sebi rokavičke, tako da me pozimi ne bo nič več zeblo v roke pri snemanju selfijev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love, Eva ❤ | fashion | beauty (@evaahacevcic_pakiz)

Kaj te še navdušuje pri tem telefonu, s čim te je najbolj prepričal?

Če moram izpostaviti eno lastnost, potem je to zagotovo njegov dizajn in njegova priročnost. Gre za pametni telefon polne velikosti, ki se zloži tako, da se prilagaja tudi malim žepom in miniaturnim ženskim torbicam.

Katero od funkcij največkrat uporabiš?

Poleg tega, da telefon uporabljam kot stativ za fotografiranje, mi vsekakor zelo veliko pomeni večopravilnost, ki jo dopušča telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Spodaj izpostavljamo nekaj ključnih funkcij in prednosti telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G, ki jih ne gre spregledati:

DIZAJN/OBLIKA

Nov izgled telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G bo pritegnil pozornost vsakogar. Zloženi Samsung Galaxy Z Flip3 5G je moč spraviti tudi v tista oblačila, za katera skorajda ne vemo, da imajo žepe, pri tem pa ostane še nekaj prostora. Idealne velikosti je!

GLAVNI ZASLON

Svilnato gladko drsenje na brezkončnem upogljivem zaslonu prinaša gladko pomikanje, vlečenje in spuščanje. Poleg tega optimizira osveževalno hitrost, ki temelji na tem, kar gledate. Skupaj z dinamičnim AMOLED 2x zaslonom gre za najživahnejši, najsvetlejši in najbolj tekoči zaslon na Galaxy Z telefonu do sedaj.

ZUNANJI ZASLON ZA SELFIJE

Snemanje trenutkov z enim posnetkom se je z novim Samsung Galaxy Z Flip3 5G spremenilo za vedno. Sedaj lahko delate fotografije in video posnetke enostavneje kot kdaj koli prej s prepogljivim načinom. Vse, kar morate narediti, je, da prilagodite kot in stopite korak nazaj za prostoročno snemanje selfijev.

NOČNI NAČIN

Naj zamegljeni video posnetki postanejo izbrani slog. Postavite Samsung Galaxy Z Flip3 5G na ravno ploskev. Prepogljiv način bo deloval kot stativ in telefon bo stal pod določenim kotom in poskrbel za stabilizacijo kamere, vi pa boste že ob prvem poskusu naredili izjemen posnetek.

PREPOGLJIV NAČIN

Galaxy Z Flip3 5G stoji samostojno. To pomeni, da ne potrebujete nobenega dodatnega stojala za video telefoniranje ali Zoom sestanke.

VEČOPRAVILNOST

Razdeli svoj zaslon na dva dela in se loti več opravil hkrati kot profesionalka. Poslušaj svoj YouTube seznam predvajanja in piši svojemu prijatelju. Nato pošlji osupljiv selfi in opazuj reakcije.

VZDRŽLJIVOST

S prvim vodoodpornim zložljivim mobilnim telefonom na svetu se ti ni treba bati pljuskov, saj ima oceno IPX8.16 Zdrži lahko 1,5 metra pod vodo do 30 minut brez prekinitve gledanja posnetkov.

TRPEŽNOST

Glavni zaslon je narejen iz Samsung izjemno tankega stekla, ki predstavlja največji preskok v naši tehnologiji zložljivih zaslonov. Ker je opremljen s prevleko in zaščitno folijo, je do 80 % bolj trpežen kot prej in zdrži do 200.000 upogibanj.

Ta telefon je kos vsakršnim praskam in poškodbam. Sprednji in hrbtni del zunanjega ovitka Galaxy Z Flip3 5G mobilnega telefona sta izdelana iz najtrpežnejšega Gorilla Glass stekla na Galaxy Z mobilnih telefonih doslej.

Fotografije: promocijsko gradivo in osebni Arhiv Eve Ahačevič Pakiž