TO so TOP modni TRENDI, ki jih boš nosila na božično-novoletnih zabavah👇

Tudi ti zadnje minute iščeš popoln stajling za božično večerjo, za zabavo s sodelavci ali pa za najdaljšo noč v letu? Predlagamo ti, da že danes začneš razmišljati, kako boš oblečena na zabavah. Mi pa ti bomo oljašali razmišljanje in ti predstavljamo najlepše božične stajlinge letošnjega leta.

TO so TOP modni TRENDI, ki jih boš nosila na božično-novoletnih zabavah👇 (foto: promocijski material) promocijski material
27. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

Za ljubiteljice elegantne klasike

Naravnost krasno! To je božično-novoletni stajling iz božične kolekcije s.Oliver LOVE&HUGS, ki ga lahko skombiniraš tako za božično večerjo z domačimi, kot tudi za službeno novoletno zabavo, pa tudi za silvestrovo, če ga boš preživela v krogu svojih najdražjih. S čudovito kombinacijo elegantne temne bluze, klasičnih hlač ter rdečih čevljev, ki modno zaokrožijo celoten videz, zagotovo ne boš ostala neopažena.

S tem👇stajlingom boš poudarila svoj veder duh in ženstvenost

Simpatična kombinacija za dekleta, ki bi rade poudarile svoj veder duh in se rada počutijo lahkotno in sproščeno tudi pozimi. Topel in mehek pulover, ki te bo prijetno grel, v kombinaciji z ljubko pikasto bluzo ter krilom, ki bo pouadril tvojo ženstvenost. 

Za vse, ki prisegate na praktičnost 

Še en stajling iz božične kolekcije s.Oliver LOVE&HUGS, ki bo navdušil predvsem dekleta, ki v ospredje postavljate praktičnost oblačil. Pulover s potiskom iz zvezdic in klasične hlače, ki ju boš lahko oblekla tudi, ko bo božično-novoletnih praznikov konec. Udobna klasična kombinacija, ki jo lahko poživiš z majico, bluzo, rutko, torbico... iz živahnejših barv.

Tako boš popolnoma sproščena 

Si enostavno naveličana vseh formalnih ali modnih oblačil, ki jih vsakodnevno oblečeš za v službo, na faks, druženja s prijatelji? Preprosto nimaš prave volje, da bi vneto iskala kose oblačil in jih primerno kombinirala še za praznike, hkrati pa želiš biti popolnoma sproščena? Potem bo spodnji stajling kot ulit zate. Več privlačnih kosov oblačil iz božične kolekcije s.Oliver LOVE&HUGS si poglej TUKAJ.

Imaš rada pozornost? S tem👇stajlingom jo boš zagotovo dobila

Privlačna modna bluza v kombinaciji s hlačami v nežni pastelni barvi bosta poudarili tvojo ženstvenost. Plašč pa boš lahko nosila tudi v kombinaciji z drugimi oblačili. 

Več modnih kosov oblačil iz božične kolekcije LOVE&HUGS s.Oliver si poglej TUKAJ in v naši fotogaleriji.