To so TOP 3 dodatki, ki jih to jesen obožuje vplivnica Anastasija Oder (želela jih boš imeti!)

Stajlingu piko na i dodajo modni dodatki ...

To so TOP 3 dodatki, ki jih to jesen obožuje vplivnica Anastasija Oder (želela jih boš imeti!) (foto: Anastasija Oder) Anastasija Oder
22. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

... zato smo pobrskale po Instagramu in nekaj idej našle pri modni navdušenki Anastasiji, ki je obenem tudi ljubiteljica fotografije. Spočij si oči na čudovitih foto utrinkih in poišči navdih za svoje jesenske stajlinge.

#1 Velik klobuk

Klobuki so odličen način za popestritev še tako običajnega stajlinga, nosiš pa jih lahko ne glede na čas v letu. Zakaj ga torej ne bi poskusila kombinirati že s svojim naslednjim jesenskim stilom?

Tako je to storila Anastasija:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasija Oder (@anastasijaoder)

#2 Pisana ruta

Čeprav so rutke svojo (ponovno) slavo doživele poleti z različnimi TikTok trendi, pa se boš gotovo strinjala, da jih bomo nosile tudi v naslednjih mesecih. Če se ti danes še ne da oprati las, če bi rada skrila narastek ali pa se ti las ne da stilirati, si nadeni rutko.

In izgledala boš reees dobro!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasija Oder (@anastasijaoder)

#3 Trendi telefon

S svojim zunanjim izgledom, ovitkom ali drugimi okraski za telefon, je le-ta v nedvomno postal samostojen dodatek. Predvsem zato, ker ga težko izpustimo iz rok, se strinjaš?

Anastasija je pod eno izmed svojih objav zapisala, da obožuje bež barvo, zato jo še toliko bolj navdušuje novi Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

"Najbolj mi je všeč to, da lahko z njim odprem več aplikacij hkrati. S funkcijo deljenega zaslona, lahko sedaj istočasno delam dve stvari, kar v večini primerov prihrani ogromno časa," je povedala Anastasija.

Navdušuje jo tudi to, kako majhen je telefon v zloženem stanju, saj meri le 4,2 palca in ga tako lahko spravi tudi v najmanjši žep. 

Anastasija priznava, da pri novem telefonu najprej rada razišče kamero in vse njene funkcije, saj je velika ljubiteljica fotografije, kar ja razvidno tudi iz njenega Instagram profila. In kje najde inspiracijo? "Pinterest," brez pomisleka odgovori Anastasija.

Poglej si še njen kreativen video, ki te bo navdušil (nad njo in telefonom):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasija Oder (@anastasijaoder)

Ni časa za odpiranje telefona?

Selfije lahko enostavno posnameš kar z dvojno zadnjo kamero. Zaščitni zaslon pa omogoča predogled. Enostavno pritisneš gumb za glasnost, ki se nahaja ob strani, in sprožiš. 

Prepogljiv način pa deluje tudi kot stativ, zato bo telefon stal pod določenim kotom in poskrbel za stabilizacijo kamere, ti pa boš že ob prvem poskusu naredila izjemno fotko.

Te zanima več? Obišči www.samsung.si in spoznaj nove Samsung telefone.

Ob tem vas vabimo, da si v aplikaciji Samsung Members ogledate Samsung program lojalnosti, ki prinaša posebne ugodnosti. Popusti, prednosti in številna presenečenja so le del posebnega programa, ki je zasnovan na način, da Samsung svojim zvestim uporabnikom reče: Hvala za vaše zaupanje! Samsung Lounge program lojalnosti vam bo odprl vrata v svet fenomenalnih popustov, ponudb in presenečenj, ki smo jih zasnovali samo za zveste Samsung uporabnike.

Več informacij o tej fenomenalni ponudbi preverite na tej povezavi.