8 ZELO UGODNIH spletnih strani, na katerih nakupujejo vsa KUL dekleta (ta hip!)

Ti in tvoja denarnica bosta trgovin na našem seznamu zelo veseli.

8 ZELO UGODNIH spletnih strani, na katerih nakupujejo vsa KUL dekleta (ta hip!) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2019

Če imaš šik stil ....

FOREVER 21

Verjamemo, da si za trgovino že slišala in v tujini kdaj v njej tudi kaj kupila (nam najbližja se nahaja na Dunaju), a če še nisi ... Forever21 sledi najnovejšim modnim trendom in kot pravi že samo ime - ohranja mladosten videz. Tukaj boš našla kose za festivale, poletne piknike in sprehode po mestu. Ponujajo ti tudi 10% popust na vse kose, če si študentka.

Če ti je všeč pletena obleka (19 EUR), ki smo jo izbrali mi, klikni TUKAJ

 

 

 

Če si rada vedno modna ...

ASOS

Ok, če te strani ne poznaš, potem moramo vprašati: pod katerim kamnom živiš? Potrebuješ obleko za na poroko? Si se ravnokar prijavila na jogo in nimaš primernih oblačil? Rabiš najbolj modne superge znane blagovne znamke? Asos ponuja vse to. In na dom dostavi tudi v dveh dneh! Poleg tega pa so njihovi kosi neverjetno v koraku z modo in ne ubijejo tvojega tekočega računa.

Če ti je všeč slamnik (16.99 EUR), ki smo ga izbrali mi, klikni TUKAJ.

Če se ti mudi ...

AMAZON

Moda na Amazonu je tako podcenjena, da jo res želimo spraviti na boljši glas. Kako elegantna, seksi, šik in preprosta hkrati je na primer ta črna oblekica? Na Amazonu lahko na primer kupiš odlično športno opremo ali pa obleko, ki jo lahko naslednje leto uporabiš za kostum za samo pet evrov. Če imaš paket Amazon Prime, ti ne bo treba plačati poštnine.

Če ti je všeč koktajl oblekica (11.5 EUR), ki smo jo izbrali mi, klikni TUKAJ.

 

 

Če ne želiš zapraviti več kot 10 eur ...

PRETTY LITTLE THINGS

Spletna trgovina ponuja udobne kose oblačil, ki se med seboj ujemajo, kratke tope, seksi oblekice za nočne izhode in vse to po smešno nizkih cenah. Če iščeš prav to, boš našla sekcije, ki ponujajo majice pod šestimi evri in obleke pod sedmimi. Ta trenutek pa ponujajo tudi kolekcijo iz recikliranih materialov za vse okoljevarstvenice.

Če so ti všeč kolesarske hlače (7 EUR), ki smo jih izbrali mi, klikni TUKAJ.

 

 

 

Če iščeš poletno obleko ...

PRINCESS POLLY

Trgovina je ena najbolje varovanih spletnih skrivnosti. Morda so cene nekoliko višje od ostalih trgovin, a še vedno ne boš bankrotirala. Poleg tega boš za ceno dobila prelepe kose, ki so popolni za pomlad in poletje. Stran pa ne ponuja le čudovitih oblek, pač pa tudi modne dodatke, ki popestrijo vsak bohemski videz. Pazi le, da svoje košarice ne napolniš prehitro. Vzemi si čas in bodi izbirčna.

Če ti je všeč obleka (28.62 EUR), ki smo jo izbrali mi, klikni TUKAJ.

 

Če si želiš veliko komplimentov ...

LULUS

Na strani ponujajo dražje in cenejše kose. Pomagaj si s filtrom, ki ti oblačila razvrsti od najcenejših do najdražjih (kot da tega ne počneš že zdaj). Našla boš precej ugodnih in osupljivih kosov, s katerimi boš izstopala iz množice. 

Če so ti všeč sandale (49.73 EUR), ki smo jih izbrali mi, klikni TUKAJ.

 

 

Če si drzneš ...

TOBI

Spletna stran je polna trendi, spogledljivih kosov in vsi so dostopni po zelo sprejemljivih cenah. Pogosta so tudi znižanja do 60%, zato se splača počakati na tovrstne ponudbe. Pozor: Ena velika akcija je v teku prav ta trenutek in ne bi je bilo pametno zamuditi, saj potrebuješ kose za toplejše dni, kajne?

Če ti je všeč majčka (23 EUR), ki smo jo izbrali mi, klikni TUKAJ.

 

 

 

Če imaš rada kvaliteto ...

UNIQLO

Lanene srajce, super dežni plašči in celo moda za moške po neverjetno ugodnih cenah! V spletni trgovini kupuj vse "basic" kose, ki jih tvoja garderoba po nakupovanju na vseh odštekanih spletnih straneh nujno potrebuje. 

Če ti je všeč lanena srajca (24.9 EUR), ki smo jo izbrali mi, klikni TUKAJ.

Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberi še: Pozabi na tradicionalno poročno obleko! Letos vse trendi neveste nosijo TO (čudoviiiito je!)

Priporočamo tudi: Maksi obleke: Razkrivamo 3 TRIKE, ki jih pri stiliranju letos upoštevajo vsa 'IT dekleta'