TO so sončna očala, ki jih to poletje nosijo vsa 'it' dekleta (+ kje jih kupiš)

No, svet so osvojila že lani, trend pa se letos samo še nadaljuje. So tudi tebi tako všeč, kot nam?

TO so sončna očala, ki jih to poletje nosijo vsa 'it' dekleta (+ kje jih kupiš) (foto: Instagram.com/@duska.durie) Instagram.com/@duska.durie
7. 8. 2018

Ta sončna očala so tudi (poleg ostalih trendov, o katerih redno poročamo o naši rubriki 'moda') nedvomno eden izmed trendov letošnjega poletja. In če si se naveličala svojih dolgočasnih sončnih očal, imamo popolno rešitev zate.

Pariška modna znamka Durié, pod katero se podpisuje Slovenka Dushka Durie, je predstavila svojo prvo limitirano kolekcijo očal, naslovljeno Boulevard Beaumarchais.

Gre za očala, ki jih obožujejo praktično vsa 'it' dekleta tega trenutka, vključno z modnimi imeni Marina Mirt, Lidija Lešić, Jelena Rundek, Antonija Gogić, Anastazija Đurić idr.

Edicijo očal Boulevard Beaumarchais krasi črno bel vzorec, ki s svojimi vijuganjem in eklekticizmom ustvarja avtentičnost. Izbiraš pa lahko med petimi različnimi modeli, ročno izdelanimi v Sloveniji in Italiji.

Lahko jih kombiniraš k elegantni opravi ali zgolj popestriš svoj vsakdanji videz. Najbolje jih opišemo, če rečemo, da so 'stajliš', chic, retro in klasika v enem. Z njihovo pomočjo boš to poletje zagotovo izstopila iz množice.

O modni znamki Durié:

Durié je nova blagovna znamka, ustanovljena leta 2017, s sedežem v Parizu, natančneje v predelu Boulevard Beaumarchais, po katerem je prva kolekcija modnih sončnih očal dobila ime.

Za imenom blagovne znamke stoji Dushka Durié, dolgoletna oblikovalka grafičnih motivov tekstila za interier in modo. Ta je inspiracijo za nov modni trend črpala v neo-punk obdobju.

So tudi tebi tako všeč, kot nam?

Svoj kos modnih sončnih očal si lahko zagotoviš TUKAJ. Oblikovalki Dushki pa lahko slediš na Instagramu ali Facebooku.

Vir: Elle.hr
Fotografije: promocijsko gradivo, osebni arhiv, Šime Eškinja

Preberi še: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: Poglej, kako razkošna je jahta Tanje Ribič in Đura