To so najlepši poročni čevlji

Da bo poročni dan resnično pravljičen, ti predstavljamo kolekcije elegantnih čevljev, ki jih lahko nosiš tudi na poroki. 

To so najlepši poročni čevlji (foto: Mass) Mass
21. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Z izbiro pravih poročnih čevljev je ta dan, poln ljubezni, veselja in sreče še bolj sanjski. Obutev je pomemben del celotne garderobe in izbrani par lahko potem nosimo tudi za druge različne elegantne priložnosti. Za najlepšimi poročnimi čevlji priznanih blagovnih znamk, kot so Guess, S.Oliver, Tamaris, Nine West, Steve Madden, Caprice in Tommy Hilfiger, smo pobrskali na mass.si. Ne glede na to, kakšna je tvoja vloga na poroki, smo pripravili mini vodnik po najlepši poročni obutvi za letošnjo sezono.  

Petke za piko na i

Letos si boš zares lahko dala duška s petkami. Klasične tanke, piramidne, kvadratne, vrtoglavo visoke, srednje visoke, polne pete … V kolekcijah elegantne obutve na mass.si najdeš petke za vsak okus. Očarale te bodo tudi polsandale in sandale s tankimi paščki, ki se ovijejo okoli noge in še dodatno poskrbijo za to, da je svečano oblačilo nekaj posebnega.  

Čudovite barve salonarjev

Tudi pri izbiri barv salonarjev boš letos lahko bolj drzni, saj so poleg osnovnih “poročnih” barv, kot so barva šampanjca, rose gold, zlata, srebrna in bela, v trendu tudi barve kot so fuksija, intenzivno zelena, turkizna in tudi nežno vijolična. 

Bleščice, kamenčki in drugi dodatki

Modni detajli, ki jih najdeš na vseh vrstah elegantne ženske obutve, od salonarjev, do sandal, so letos bleščice, kristalčki in okrašene šnole pravokotnih oblik ali pa mašnice posuti s kamenčki. Čevlji so tako videti še bolj bogati in prestižni.

Lepi in udobni moški čevlji

Na mass.si boš našla novi, prestižni, blagovni znamki moške obutve Boss in Hugo. Te čevlje odlikuje osnovna eleganca, mehkoba in udobje in njih boste moški z lahkoto preživeli dan. Detajli pri moški obutvi so v sami izdelavi, izbranih materialih, čevlje pa nekaj posebnega naredijo tudi vidni šivi. Pri moški elegantni obutvi imata glavno besedo še vedno črna in rjava barva, potem pa jima sledijo različni odtenki sive in modre barve. 

Za ponudbo lepih čevljev pobrskaj še po blagovnih znamkah Bugatti, Tommy Hilfiger, Ara, Rieker in S. Oliver.