To so najbolj trendi čevlji za sezono jesen/zima 2017

Mass, ponudnik modne obutve v Sloveniji, je v svoji trgovini v centru Ljubljane predstavil trende obutve za jesen-zimo ter svojo obogateno ponudbo blagovnih znamk.

Nika Veger je v svojem izboru izpostavila obutev s perlami, ki je najbolj modni dodatek te sezone. (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
2. 10. 2017

Nepogrešljive trende te sezone so v pogovoru z Nejcem Simšičem predstavile tri modne poznavalke: Nika Veger, lepotna blogerka, Petra Windschnurer, Elle urednica mode in lepote, ter Simona Kern, vodja modnega programa iz Massa.

Modni guruji so gostom poleg trendov razkrili tudi svoje favorite, ki jih morajo imeti v omari vsi ljubitelji modne obutve.

Dogodek je bil odlično obiskan s strani medijev, blogerjev in znanih obrazov, ki jih je nova trendi kolekcija navdušila, s seboj pa so odnesli svoj najljubši par, ki jih bo spremljal to jesen in zimo.

In kakšni so letošnji trendi?

"Nepogrešljive so modne superge z veliko okraski, bulerji z debelim podplatom, debele pete, okrašene s perlami in tudi seksi tanke petke, ki so v omari vsake ženske obvezne.

Izstopajo dodatki v obliki kovinskih barvnih značk, vezenine in obvezne bleščice ali kamni, ki dodajo tudi najbolj robustnemu čevlju tisti pravi pridih glamurja," je letošnje največje trende strnila Simona Kern.

Oglej si še VIDEO: Kako si izoblikovati svoj stil (top nasveti modnih strokovnjakinj)