To so najbolj HUDI gležnjarji te jeseni (obožujejo jih tudi vplivnice!)

Misliš, da v hladnih dneh ne moreš biti obuta hkrati lepo in udobno? Gležnjarji, v katere smo se tudi mi zaljubili to jesen, te bodo prepričali v nasprotno.

To so najbolj HUDI gležnjarji te jeseni (obožujejo jih tudi vplivnice!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
3. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

To sezono so gležnjarji zagotovo tista obutev, s katero boš poudarila svoj stil. Če si do sedaj kupovala samo na klasične črne ali rjave gležnjarje, boš ob brskanju po novih kolekcijah te obutve na mass.si spoznala novo dimenzijo stiliranja z njimi. In obljubimo, da  ne glede na to, na kakšen stil sicer prisegaš.

Izbrale smo najbolj šik gležnjarje v katerih boš z navdušenjem zakorakala v jesenske dni.

 Beli alI bež gležnjarji so definitivno must-have obutev za to jesen, zato z izbiro teh čevljev nikakor ne boš zgrešila in verjameš ali ne, najbolj bodo prišli do izraza, če jih kombiniraš z oblačili v enakih barvnih odtenkih. Za popoln monokromatski videz, nad katerim se letos navdušujejo tudi vplivnice, izberi Steve Madden ali Bugatti bež gležnjarje. 

Tudi večna klasika, chelsea gležnjarji so letos doživeli moderno preobrazbo, poudarjen podplat. Ti, t.i. “chunky” gležnjarji so vse, kar si pri jesenski obutvi lahko želiš: uporabni, udobni, topli in stajliš. Nikakor ne smeš spregledati črnih lakastih Replay chelsea gležnjarjev. Nekaj posebnega pa so črno beli gležnarji Q79.

Tisto, kar naredi dodelan stajling so detajli in zagotovo se strinjaš z nami, da bodo tej nalogi več kot kos Liu Jo in Guess gležnjarji z verižico in mucko.

Si bolj ljubiteljica casual športnega sloga?

Tudi športno si lahko obuta šik in to po zaslugi Buffalo gležnjarjev s poudarjenim podplatom in Replay gležnarjev z zadrgo.

Celotno ponudbo čevljev najdeš na mass.si.