TO so 4 modne legende, ki jih boš jeseni videla na sprehodih po mestu

Superge so postale nepogrešljiv del obutve vseh nas. Nekoč športne copate so postale modni čevelj, ki jih lahko kombiniraš na tisoč in en način.

18. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Te navdušuje letošnja poplava mehkih in udobnih čevljev in težko izbereš najlepše zase? Predstavljamo TI nekaj modelov, zaradi katerih TE bodo zagotovo zasrbeli podplati, da bi kar skočila vanje in odtekla v neznano novim zmagam nasproti. Srečala jih boš letošnjo jesen na urbanih sprehodih...

1.Udobna, trendi in bela klasika

Klasični in zeloooo praktični čevelji. Kako jih lahko kombiniraš? Preizkusiš jih lahko z elegantnimi širokimi hlačami, športnimi, kavbojkami, cargo hlačami, s krilom ali obleko. Verjetno jih boš težko kombinirala za večerni izgled, a kreativnost ne pozna meja, zato TE spodbujamo, da vseeno poskusiš.

2. Trend iz 90. let, ki ga obožujejo številne zvezdnice

Kylie Jenner, Hailey Baldwin, Bella Hadid jih nosijo celo na rdeči preprogi. No, da se razume, v kombinaciji, ki navdihuje in pritegne.

3. Vsestranski čevelj, s katerim ne moreš zgrešiti

Obutev, ki se krasno poda k različnim stajlingom. Lahko jih obuješ za dolge sprehode po mestu, v službo, primerni pa so tudi za večerno druženje.

4. Superge kot nogavice

Če si se naveličala svojih dogločasnih športnih copatov, je tu popolna rešitev - t.i. "grde superge". Sicer gre za izjemno udoben čevelj, ki omogoča zelooo lahkoten in sproščen korak. 

Te zanima še več? Potem skoči na spletno stran trgovine Pittarosso, kjer boš našla še več letošnje trendovske obutve. 
Slediš jim lahko tudi na Facebooku in Instagramu.

FOTO: promocijski materiali