TO so EDINE kavbojke, na katere prisegata Meghan Markle in Kate Middleton

In dostopne so tudi pri nas! 😍

TO so EDINE kavbojke, na katere prisegata Meghan Markle in Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2019

Meghan Markle in Kate Middleton sta veliki stilski ikoni in cel svet z navdušenjem spremlja vsak njun korak ter njune nove stajlinge. Kljub strogim kraljevim pravilom pa poleg elegantnih oblek in pokrival Meghan in Kate velikokrat oblečeta kavbojke.

Meghan obožuje sproščene kose ...

In modno je videti tudi v kavbojkah! K njim po navadi kombinira eleganten suknjič in salonarje ter stajling v hipu spremeni v primernega za bolj neformalne kraljeve obveznosti.

Poglej, kako je črne kavbojke nosila na obisku v Avstraliji:

Pravila so za to, da se kršijo?

Tako očitno razmišlja vojvodinja Susseška, ki kraljeva pravila s svojo izbiro oblačil in obnašanjem večkrat ignorira. Pred časom smo tukaj poročali o tem, da je s kavbojkami in klobukom kršila kodeks oblačenja v kraljevi loži v Wimbledonu.

Kljub temu pa je Meghan v klasičnem modrem džinsu ali črnih kavbojkah nedvomnovideti sijajno. In na srečo smo uspeli izbrskati, kje jih kupuje! Največkrat smo jo lahko ujeli v hlačah znamke Outland Denim, ki dostavlja tudi v Slovenijo. Kupiš jih lahko tukaj

V tem stajlingu si je ogledala tekmo na Wimbledonu:

Kate je za klasiko!

Črne kavbojke in temen džins sta pogosta izbira vojvodinje Cambriške, ki je znana po svojem elegantnem a hkrati preprostem stilu. Velikokrat kombinira dizajnerske kose in cenovno ugodnejše znamke, zato boš navdušena, kje običajno kupuje svoje kavbojke!

Tako preprosta je v resnici kraljeva članica:

In kje najdeš njen najljubši par kavbojk?

Poleg malce dražje znamke Frame (cena kavbojk se vrti okrog 200€), Kate velikokrat obleče priljubljen skinny model kavbojk iz Zare. Kako kul!

Vojvodinja Kate v svojem najljubšem paru:

Pripravila: N.M.
Fotografije: Profimedia

Preberi še: Na IG profilu najboljše prijateljice Meghan Markle smo našli osebne fotografije vojvodinje😍

Priporočamo tudi: Uau! Poglej to obleko iz Zare, ki bo jeseni preplavila Instagram (🚨'it' kos sezone)