To so gležnjarji, ki jih niti otroci NE bodo želeli sezuti!

Se z družino že veseliš smučanja in uživanja v drugih zimskih radostih? Potem moraš nujno poskrbeti tudi za kakovostno otroško zimsko obutev.

To so gležnjarji, ki jih niti otroci NE bodo želeli sezuti! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
1. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

Kaj lahko najhitreje uniči veselje ob prvem snegu in zimske družinske počitnice? Zagotovo to, da so otroci obuti v čevlje, ki slabo ščitijo pred mrazom, za povrhu pa še prepuščajo vodo. Da boš z družino lahko brezskrbno uživala na prostem tudi v hladnih dneh, smo na mass.si pobrskali za kakovostno toplo, vodoodporno in trendi otroško obutvijo.

Našli smo tako prikupne topolopodložene gležnjarje, da jih otroci zagotovo ne bodo želeli sezuti!

In pozor! Tudi obuli jih bodo zelo hitro, ko se jim bo mudilo na sneg. Večina modelov je namreč tudi zelo praktičnih, saj se zapenjajo na ježka. Dobro veš, da takšna obutev prihrani veliko časa in tudi kakšen napad trme.

Tudi pri otroški obutvi so trendi zelo pomembni, sploh za starejše deklice in dečke, ki že pazijo na to, kako dobro se njihovi čevlji ujemajo z njihovimi stajlingi. Mlade gospodične bodo to zimo še posebej navdušili gležnjarji, ki spominjajo na bulerje in so podloženi z mucko, pa gležnjarji v roza barvi, pa tudi takšni z motivi srčkov, samorogov, zvedic in bleščicami. Vaši fantje pa se bodo v sneg in mrzle dni zapodili v gležnjarjih, ki spominjajo na priljubljene piščance, ter v gležnjarjih, ki imajo debel narezan podplat. Tako, da njihova stopala ne ščitijo le pred mrazom in vlago, ampak jim v njih tudi ne bo drselo.

Preveri našo fotogalerijo in vse otroške čevlje (pa tudi kakšen par zase) poišči na mass.si.