TO so barve za lase, na katere prisegajo slovenske vplivnice

Včasih je za spremembo v življenju dovolj že preobrazba pričeske.

TO so barve za lase, na katere prisegajo slovenske vplivnice (foto: Lili Čadež) Lili Čadež
25. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Inspiracijo za spremembo iščeš po internetu ali pa pri vplivnicah, ki jim zaupaš.

Keune, ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk kozmetike za nego las, se zaveda, kako pomembna je sama osvežitev videza, kaj šele sprememba, zato je v povezavi z dvema priljubljenima vplivnicama, Lili Čadež in Fiono Čuček, preobrazbo namenil njima kot tudi njunim sledilkam.

Keune se ponaša s 100-letno tradicijo, z  novo linijo polpermanentnih barv Semi Color pa ponujajo kreativne možnosti barvanja in široko paleto barv, ki izražajo svežino, modernost in edinstvenost. Formula barv je veganska, brez glutena in brez amonijaka ter prinaša dolgotrajen rezultat barvanja (do 24 pranj).

Zavedajo se, da so vplivnice na družbenih omrežjih vir inspiracije številnim mladim dekletom, ki se po njih zgledujejo in jih obožujejo. Na podlagi tega so izbrali dve modni vplivnici, Lili Čadež in Fiono Čuček, ker veliko pozornosti namenita notranji in zunanji lepoti ter uporabi pravilnih izdelkov.

Preobrazba v hudem salonu s svojo prijateljico in znano vplivnico? JA, prosim!

Vplivnici sta preko družbenih omrežij v obliki nagradne igre dvema srečnima puncama in njunima prijateljicama namenili možnost do obiska salona, ki uporablja Keune Semi Color barve. Na ta način si je vsaka izbrala željeno preobrazbo in zasijala s toni, ki so ji najbolj pristajali.

Vplivnica in lastnica modnega butika Everly Fiona Čuček je o sodelovanju razkrila: »V aktivaciji sem se odločila sodelovati predvsem zaradi tega, ker gre za produkte, v katere verjamem in sem tudi sama njihova uporabnica. Všeč mi je bilo, da sem lahko nagradila prijateljici, ki sta skupaj uživali v svoji nagradi, saj je s prijateljicami zmeraj vse zabavneje.«

Keune te popolnoma navduši

Barve vašim lasem dodajo občutek gladkosti in mehkobe, zato se je simpatična mlada vplivnica Lili Čadež odločila za spremembo svoje pričeske prav s Keune barvami. Želela je doseči naravno posvetljen videz, ravno to pa je tudi dobila: »S svojo novo frizuro se počutim prerojeno! Zdi se mi, da je bila moja stara pričeska preveč dolgočasna in da sem končno našla frizuro, ki mi je pisana na kožo. O, pa da o pohvalah sploh ne govorim!«

Taka oblika sodelovanja je dekletom dala priložnost, da spoznajo svojo najljubšo vplivnico, se z njo podružijo in zastonj pridejo do nove pričeske - izpod roke profesionalcev seveda. Frizerji, ki se spoznajo na Keune Semi Color barve so znali pravilno svetovati, kaj in kako bi spremenili, na koncu pa so bila vsa dekleta več kot zadovoljna. Zakon, kajne?

Lili si je lase pobarvala prvič v življenju!

Poglejte si, kakšno spremembo je doživela Lili Čadež: »Želela sem doseči videz, kot da sem že nekaj mesecev preživela na morju in da so se moji lasje posvetili od sonca in morja in to dosegla.« Na sliki se res odlično vidi, kako so se Keune barve lepo prelile z Lilinim tonom las in ravno prav izpostavile celotno frizuro.

Te zanimajo fotke prej-potem? Pokukaj v fotogalerijo.

Fiona in Lili sta bili nad celotnim sodelovanjem zelo navdušeni. Lili se pred tem obiskom frizerja ni še nikoli barvala, zato je povedala tako: »Presrečna sem, da sem bila lahko del te zgodbe skupaj s Keune Slovenija! Priznam, da sem bila na začetku malce skeptična, saj se še nikoli nihče ni dotaknil mojih las z barvo, ampak sem bila več kot pozitivno presenečena.«

Fiona pa je izpostavila: »Vesela sem, da smo se dobro ujeli tudi z agencijo Povem, ki je aktivacijo pripravila in nekako skupaj "skovali" načrt, kako celotno zadevo najbolje izpeljati.«  

Več o Keune barvah si preberi tukaj.