Moda Promocijsko sporočilo

To je spodnje perilo, ki prebudi čute in prikliče pomlad

21. 3. 2022
To je spodnje perilo, ki prebudi čute in prikliče pomlad (foto: Alma Ras)
Alma Ras

Ko se narava odene v sveže odtenke, vedno znova prebudi čute in v nas vzbudi željo po novih oblačilih, morda tudi stilu. Pri tem ne pozabi, da se dober stil, ki poraja samozavest, začne graditi prav s čudovitim spodnjim perilom. 

Če je to kakovostno, je lahko odlična spremljava vsem podvigom, ki
nam pridejo na pot čez dan, in v nas obenem vzbuja samozavest in moč, da vse to zmoremo. Zato ti toplo priporočamo spodnje in spalno perilo blagovne znamke Alma Ras, ki ga lahko kupiš kar v njihovi spletni trgovini.

Alma Ras iz sezone v sezono navdušuje z novostmi:

• Kratka spalna srajca s tankimi naramnicami, trendovski dizajn tiy dye, nekoliko zapeljiv, a nevsiljiv, bo poskrbel, da boš uživala v vseh dnevnih ritualih v svojem domu. Golemu hrbtu z V-izrezom sledijo naramnice, ki se nežno prepognejo čez hrbet in naredijo črko X. Drzne jo boste kombinirale z drugim kosom oblačila in ustvarile popolno obleko za nočni izhod.

• Mini pižama je kot nalašč za vsakogar, udobni kroji pa spodbujajo občutek čutnosti tudi v sproščujočih trenutkih. Dodaten plus je kombinacija topov, odvisno od tega, za kaj opravo izbereš - za sprehod s prijatelji, romantično večerjo ali odhod v službo.

• Zelo všečen je tudi plašč, predvsem zaradi dolžine tik pod kolenom, ki se bo odlično prilegal vsemu iz te linije ali preprosto samo golemu telesu.

Pižame iz modala ekskluzivne linije za pomladno sezono te bodo osvojile na prvi dotik. Naravno mehko vlakno tega materiala vsebuje vse lastnosti kot tudi najfinejši bombaž, zaradi svojega tkanja pa dolgo ohranja prvotno obliko in barvo. Zaznamujeta ga izredna lahkotnost in finost. Detajli, kot je posebej vezena čipka na rami in nogavicah, dajejo občutek nepremagljivosti.

• Čudovita, na prvi pogled preprosta spalna srajca navdušuje s posebnim izrezom, ki poudarja čutnost lepo oblikovanih hrbtov. Čipka za vse čase je modni imperativ letnih časov, vseh oblikovalcev in se pogosto uporablja kot okras, ki še dodatno izpopolnjuje.

Spodnje perilo in plašč sta odlična kombinacija, še zlasti zjutraj, ko potrebujemo spodbudo za gibanje. Že dotik teh materialov in pogled v ogledalo ti bosta dala spodbudo, ki jo potrebuješ za uspešen dan. Celotna linija je na voljo v dveh nežnih barvah, svetlo modri in pudrasto roza.

Zaradi posebnih krojev in materialov ta linija zagotavlja neverjetno udobje, nežni vzorci, ki močno namigujejo na pomlad, pa bodo poskrbeli, da boš v njih želela ostati ves dan.

Z novimi izdelki Alma Ras, med katerimi so pižama, spalna srajca, plašč, top in spodnjice, dobi udobje popolnoma drug pomen. Ti zračni kosi tako že ob prvem dotiku postanejo tvoja najlepša skrivnost!

Izdelke iz omenjene kolekcije lahko seveda kupiš tudi na prodajnih mestih Alma Ras:
Miklošičeva cesta 22, Ljubljana
Vetrinjska ulica 15, Maribor
Stanetova ulica 12, Celje
Nakupovalni center Maximus, Ulica Štefana Kovača 4, Murska Sobota