To je najbolj vroča obutev te jeseni (in UDOBNA!)

Topla, udobna, lepa - brez nje si ne boš več znala predstavljati zimskega stajlinga.

To je najbolj vroča obutev te jeseni (in UDOBNA!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 11. 2021

Punce dobro vemo, da nov par trendi obutve hitro osveži vsako garderobo in je enostavna rešitev, da smo vedno videti kot po zadnji modi. Letos so med najbolj zaželenimi modnimi kosi toplopodloženi gležnjarji, na katere prisegajo tudi influencerke. V njih boš videti top in še v noge te ne bo zeblo. Zmagovalna kombinacija, kajne? Z lahkoto te gležnjarje kombiniraš na pajkice, krilo ali jeans, dodaš plašč in že lahko odhitiš naprej po opravkih.

Z največjim navdušenjem smo pobrskali po najnovejših kolekcijah priljubljenih blagovnih znamk na mass.si in predstavljamo ti najbolj vročo obutev, v kateri boš prava kraljica zime! In ne samo na snegu in po smučanju. To je obutev, ki bo to sezono vladala tudi na mestnih ulicah.

Praktičnost ni bila še nikoli tako stajliš

Guess te bo popeljal v zasnežene in praznične dni, opazili te bodo vsi, tebi pa bo toplo in udobno. Obutev, ki ti jo bodo zavidali so gležnjarji Bugatti, prefinjeni in elčegantni pa so toplopodloženi čevlji Tommy Hilfiger. Če imaš bolj športni stil in je tvoj življenjski ritem hiter, potem so top izbira gležnjarji Sorel ali Northface, domišljija pa ti bo podivjala pri kombinaciji črne, bele in živalskih vzorcev gležnjarjev Replay. Popoln model za popoldanske obveznosti, ko nimaš časa, da bi se ukvarajla s tem, kako boš kombinirala oblačila in čevlje. Tudi v najbolj enostavnih oblačilih boš z njimi naredila vtis.

Več huuudih parov najdeš na mass.si.