Pozabi na roza, TO je najbolj modna barva las to pomlad (Instagram je ponorel)

Si mislila, da pomlad prinese svetle odtenke in zlate pramene. No, zmotila si se. Letošnja pomlad navdih črpa od cvetličnih listov.

Pozabi na roza, TO je najbolj modna barva las to pomlad (Instagram je ponorel) (foto: Instagram.com/nikazorjan) Instagram.com/nikazorjan
15. 3. 2019

Barva las pomladi 2019 je kombinacija vijolične, modre in srebrne. Trend so poimenovali po spominčicah. Tistih travniških rožah, ki si si jih veselo tlačila v lase, ko si bila otrok.

Zdaj, ko si velika, pa lahko vse lase odeneš v to barvo. Gre za najbolj svež modni trend na spletnih omrežjih. Namesto, da se odločiš le za modro ali vijolično, lahko barve zliješ skupaj in ustvariš modrikasto mavrico. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by caroliiine // h a i r stylist (@caroliiine_k) on

Navdih za modni trend lahko na Instagramu poiščeš pod oznako #periwinklehair in se zaljubiš v vsako fotko posebej.

Barva je magnetna in pogleda ne zgolj pritegne, pač pa tudi zadrži, saj podrobno opazovanje prelivanja odtenkov naravnost hipnotizira. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IAN FLAND (@hairbyian) on

Edina slaba lastnost barvanja v slogu travniških cvetlic: da bi barva dobro izpadla, boš morala pobeliti svoje lase. Izberi frizerja, ki zna lase pobeliti tako, da na laseh povzroči čim manj trajne škode in se ne barvaj sama doma. 

Barvo pa lahko vneseš tudi v svojo garderobo, če se ti barvanje las zdi preveč drzen korak. To pomlad živimo za flower power! Si za?

Fotografije: Instagram.com/nikazorjan

Preberi še: Si že videla, kateri nepričakovan trend je letošnjo pomlad zavladal Instagramu?

Priporočamo tudi: FOTO: Si vedela, da ima Raiven zeloooo uspešnega (in postavnega) brata?