To je jeseni must-have obutev

Kako z eno potezo poskrbimo za dodelan stajling in tople noge? Z gležnjarji v nevtralnih barvah.

To je jeseni must-have obutev (foto: Mass) Mass
24. 11. 2022 | Promocijsko sporočilo

Gležnjarji so tista obutev, na katero pomislimo takoj ko poletje pomaha v slovo in se najprej začnejo hladnejša jutra, potem pa vedno hladnejši dnevi. Že lansko jesen so bili eni izmed najbolj iskanih čevljev v trgovinah in spletni trgovini Mass bež, ali “off white” gležnjarji. Letos pa je ta obutev ponovno ključni kos jesenske ženske garderobe. Čas je  torej za nakupe in vabljeni, da z nami pobrskate po najlepših modelih gležnjarjev v nevtralnih barvah.

Mass

Robustni gležnjarji

Trend obutve, ki je zavladal lansko sezono in se še kar nadaljuje. Robustni gležnjarji in bulerji v nevtralnih barvah, kot sta na primer bež in svetlo rjava, so nepogrešljiva obutev za jesenske dni. Z njimi se lahko poigravamo in ustvarjamo različne outfite, za dodaten efekt lahko izberete tudi takšne z narezanim gumijastim podplatom.

Kombiniramo jih s pletenimi oblekami in krili za bolj damski videz, odlični so za casual modne kombinacije s kavbojkami in dolgimi plašči, nikoli pa ne morete zgrešiti, če jih obujete k svetlim hlačam v videzu usnja.

Mass

Elegantni gležnjarji

Letos je eleganca pri obutvi must-have trend, ki ga najdemo tudi v kolekcijah gležnjarjev. Ta obutev v nevtralnih barvah, okrašena z dodatki kot so ketnice, mucka in vzorci v potisku logotipov, je še posebej šik in naj vam služi kot navdih za elegantne jesenske stajlinge.

Kombinirate jih lahko s čipkastimi oblekami v podobnih, nevtralnih barvnih odtenkih, se poigravate s kontrasti in materiali oblačil. Jesenska zmagovalna modna kombinacija pa so zagotovo elegantni gležnjarji s piramidno petko.

Mass

Gležnjarji s kvadratno peto 

Kadar želite, da je vaša modna kombinacija nekaj posebnega, a se ne morete odločiti, kako bi to dosegli, imamo za vas enostavno rešitev. Bež gležnjarje s kvadratno peto lahko jih nosite z oblačili v podobnih odtenkih in tako z monokromatskim stajlingom dosežete velik učinek.

Druga možnost pa so zemeljski odtenki oblačil, ki te čevlje poudarijo. In ne, ni še konec. Lahko izbirate med gležnjarji s tankim, ali pa robustnim podplatom s kvadratno peto. Vse je odvisno od tega, kakšen učinek želite s svojim videzom doseči.

Mass

Gležnjarji s platformo

Na prvi pogled so gležnjarji z debelim podplatom odštekani, a ko se enkrat navadite na to nadvse udobno in vsestransko obutev, si brez nje jesenskih stajlingov ne boste več predstavljali. Gležnjarji s platformo, kot so na primer Steve Madden, letos doživljajo preporod. Priljubljeni so tudi zato, ker stajlingom dodajo ravno pravšnjo mero odštekanosti. Lahko jih obujete h kratkim krilom, dolgim oblekam, ali pa jih poudarite z zanimivimi hlačnimi nogavicami.

Mass

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.