TO je barva, ki jo to poletje obožujejo VSE slovenske vplivnice 😍 (+ KJE kupiš!)

Če se sprašuješ, katero barvo *moraš* imeti v svoji omari, imamo zate odgovor! Vse kose pa najdeš na ekskluzivni spletni strani BestSecret, kamor prideš le s posebnim Cosmo vabilom  👇

TO je barva, ki jo to poletje obožujejo VSE slovenske vplivnice 😍 (+ KJE kupiš!) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2020 | Promocijsko sporočilo

Ob hitrem pregledu instagram profilov naših najvidnejših (modnih) blogerk in influencerk lahko hitro opaziš, katera barva jih ta hip najbolj navdušuje. Gre za odtenek sivke, ki ga to poletje najdeš tako na romantičnih oblekah in mini bikinijih, kot tudi na udobnih supergah in drugih modnih dodatkih.

Kako pa to barvo nosijo dekleta, h katerim se največkrat zatečemo po modni nasvet?

Ne spreglej pa tudi namiga, kje lahko podobne kose najdeš *reees* ugodno. 🤫 Cosmo te vabi v ekskluzivno modno skupnost, ki se ji lahko pridružiš le s posebnim vabilom. In mi ga imamo zate! Z razlogom se temu nakupovalnemu raju reče BestSecret (v prevodu: najboljša skrivnost), saj spletna stran skriva  več kot 3000 znamk s popusti do 80%! Smo že rekle, da gre za šoping raj?

Za skok v kopalke

V primeru, da tale članek prebiraš na plaži ali ob bazenu - ti močno zavidamo! Če pa si tik pred odhodom na dopust in v iskanju TOP kopalk, je odgovor na dlani. To poletje se navdušujemo nad lila barvo in kopalke v odtenku dišeče sivke so popolnoma logična kombinacija, kajne? V njih te bo navdušila Indira, mi pa ti ponujamo namig, kje jih najdeš zelooo ugodno!

Zapeljiv bikini z ugodno ceno najdeš tej spletni strani, kjer boš odštela le 17,99€. (Ja, hočemo ga v VSEH barvah!)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Športno & udobno

Če si se tudi ti med karanteno (tako kot mi) navadila na udobje trenirk, v svoje stajlinge verjetno še danes rada vpelješ kaj bolj udobnega, kot sicer. Cosmo dekleta se ne sramujemo dejstva, da včasih v pisarno pridemo oblečene podobno kot Lara.

Podobno majico znamke Gant lahko najdeš tukaj!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mainstream Chic (@larabegic) on

Obleka za poletni zmenek

Priznamo, Cosmo dekleta ljubimo ljubezen. In kaj je boljšega, kot nova obleka, v kateri bomo očarale na (prvem ali stotem) zmenku? Naša Instagram urednica Ana je še ena izmed navdušenk nad nežno vijolično barvo, ki je do te točke skoraj zagotovo osvojila tudi tebe.

Obleka s kar 80%-odstotnim popustom? YES PLEASE! Najdeš jo tukaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚂𝚘𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙼𝚎𝚍𝚒𝚊 𝚁𝚎𝚋𝚎𝚕 (@anacepec) on

Se sprašuješ, kako je sploh možno kupovati po takooo noro ugodnih cenah?

Cosmo dekleta nakupujejo na ekskluzivni modni strani, kamor vabimo tudi tebe! BestSecret (v prevodu: najboljša skrivnost), te bo navdušila s ponudbo in nizkimi cenami, saj spletna stran skriva več kot 3000 znamk s popusti do 80%

Če se nam želiš pridružiti in vse najljubše znamke ter priljubljene trende kupovati po nizki ceni, klikni tukaj.

BestSecret sicer ponuja modna oblačila, obutev in dodatke za vso družino, izbiraš pa lahko med številnimi mednarodno priznanimi znamkami in takimi, ki jih pri nas sicer ni. Z nakupom boš tako oblečena unikatno in po zadnjim modnih trendih. Je sploh kaj boljšega?