Tjaša Kokalj predstavlja novo kolekcijo zapestnic Sailbrace

Predpraznični čas je zajel tudi znamko Sailbrace, ki je v sodelovanju z voditeljico, stilistko, blogerko in modno navdušenko Tjašo Kokalj, ustvarila posebno kolekcijo zdaj že ikoničnih zapestnic s simbolom sidra. "Rose Gold" kolekcija je obarvana v zelo trendi rožnato zlati barvi.

Tjaša Kokalj predstavlja novo kolekcijo zapestnic Sailbrace (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
18. 11. 2015

Zapestnice Sailbrace odlikuje moderen minimalističen dizajn z ročno izdelanim sidrom in vrvico, predstavljajo pa odmik od klasičnih kosov nakita.

Poleg tega zapestnice nosijo prav posebno, močno sporočilo ''Anchor yourself to something special''.

Drobno, a pomensko bogato sidro omogoča, da na zapestju vedno nosimo znamenje povezave z nekom ali nečim, ki za nas pomeni varen pristan ne glede na preizkušnje, ki se nam postavijo na pot.

"Sodelovanje je uresničitev mojih sanj"

Zapestnicam s srebrnim sidrom ter različnimi barvami vrvic in posebni kolekciji "Golden Touch", se tako pridružuje še tretja edicija, za katero pa je ekipa Sailbrace združila moči z ljubiteljico lepega, Tjašo Kokalj.

"Rose Gold" kolekcijo predstavlja sidro, pozlačeno z rožnatim zlatom in dve barvni različici vrvic – vedno elegantna črna ter trendovska siva barva.

O sodelovanju je Tjaša Kokalj povedala: "Že dolgo časa sem si želela dobiti priložnost za takšno vrsto sodelovanja in zelo sem vesela, da se je to zgodilo ravno z znamko Sailbrace, nad katero sem se že poleti popolnoma navdušila. Zapestnice so tako posebne, da so lepo in unikatno okrasje na roki, hkrati pa so tako minimalistične, da jih lahko kombiniramo tudi z drugimi modnimi dodatki kot je na primer trendovska ura. V čast mi je, da sodelujem s tako perspektivno mlado ekipo, ki ima veliko zagona in je vedno polna novih idej."

Zapestnica Sailbrace je odlična tudi kot darilo za prihajajoče božično-novoletne praznike, saj se nahaja v privlačni embalaži, ki ji lahko dodamo tudi osebno posvetilo. Cena pozlačene zapestnice je 20€.

Zasidraj svoje najlepše spomine z zapestnicami Sailbrace, ki so že na voljo v izbranih prodajalnah Zlatarne Celje.