Tina Deu o modno barvitih pomladnih trendih

Glavna urednica revije Cosmopolitan, Tina Deu, je za prvi slovenski modni portal Fashion.si med drugim povedala, da jo dejstvo prihajajočih živahnih, barvitih in pisanih modnih trendov za pomlad 2012 naravnost navdušuje.

20. 1. 2012

In kako pomembna je moda v življenju urednice Cosmopolitana Tine Deu?

"V našem uredništvu so vedno obešalniki, polni oblačil, ki si jih stilistke izposojajo, in s puncami nenehno brskamo po njih. Super je, da imam vse to na dosegu roke in sem tako vedno seznanjena z novimi kolekcijami in z vsem, kar je po trgovinah. Moda se v moje življenje velikokrat prikrade na takšen, praktičen način. Nimam veliko časa, da bi hodila po trgovinah, zato dostikrat kupujem kar v pisarni, vedno več pa tudi preko spletnih strani. Sicer imam rada modo, a nisem obsedena z njo. Med vikendom v kateri od prestolnic in dragim kosom garderobe bi zagotovo izbrala kratek pobeg iz vsakdanje rutine. Bi si pa tam zagotovo privoščila tudi kakšen modni priboljšek."

Všeč so ji žive in močne barve!

"Že ves čas so mi všeč žive in močne barve. Kratka obleka v rdeči, ki jo nosim že veliko sezon, sončno rumen pulover z zanimivim detajlom, dolgo krilo v 'cosmo' roza barvi ... Ne maram črne barve, sem pa ponosna lastnica čisto majhne črne 'šanelke', ki ji pravim kar čudežna torbica, saj čudežno dopolni prav vsak večerni stajling."

Tina Deu

Vse o tem, kako je postala urednice v Sloveniji nadvse pribljubljenega Cosma, pa tudi o tem, kako v slovenskem Cosmopolitanu nastajajo modne strani in trendi stajlingi, si lahko prebereš v prispevku Klepet, s Tino Deu, urednico 'Cosma'.