Tevina nova kolekcija je prava modna poslastica

Bliža se poletje, ti pa nimaš kaj obuti? Znamka Teva je pred kratkim v hotelu VanderUrbani Resort v Ljubljani predstavila novo kolekcijo Teva Originals.

Teva (foto: Petra Švajger) Petra Švajger
30. 4. 2015

To ni več navadna športna obutev, temveč prava modna poslastica. Modele nove kolekcije sta namreč v svojo zgodbo na Ljubljanskem tednu mode vpletla tudi oblikovalca Petja Zorec in Ivan Rocco iz kolektiva Squat.

Na dogodku so se povabljenci lahko zabavali v dobri družbi, privoščili pa so si tudi razvajanje s pedikuro.

pedikura

Ob tej priliki so lahko zbrani pomerili tudi kose predstavljene na letošnjem tednu mode.

moda

In kakšna je letošnja Teva kolekcija?

Nova kolekcija obutve se lahko pohvali z bogatimi detajli in s teksturo, ki ustvarja nove stile.

Nekatere izmed njih sta navdihnila boemska energija in stil glasbenih festivalov Bonnaroo ter Coachella. Sandali so izdelani iz klasičnih materialov in zasnovani z unikatno obdelavo, presenetljivimi barvami ter navdahnjenimi poudarki, ki jim dodajo neverjetno eleganco.

teva

Enostavne in nosljive silhuete pa naredijo kolekcijo še bolj privlačno. Obutev ni namenjena le pohajkovanju po mestnih pločnikih, temveč popotovanju in nabiranju izkušenj širom sveta, pa naj bodo to ulice Šanghaja ali tropski deževni gozd Južne Amerike.

Flatforma za lahkotnejše poletje

Obutev nove Tevine poletne kolekcije se dviga v višave, zahvaljujoč modelom, katere krasijo moderni platformirani podplati, ki združujejo sodobnost in klasični trendovski videz.

Videz je popolnoma minimalističen, dodaten čar pa jim daje stranska črta na podplatih nekaterih modelov. Na voljo bodo v osnovnih barvah, zaznamujejo pa jih predvsem črna, bela in zlata.

Več informacij o novi kolekciji in o znamki Teva poišči na spletni strani www.teva.si ali se jim pridruži na njihovih Facebook, Instagram, Twitter ali YouTube kanalih.

Napisala: Nika Arsovski