Telovadi v stilu! S HUAWEI WATCH pametno uro

Imaš za leto 2016 velike športne cilje? Pametna ura Huawei watch ti bo v pomoč, da boš svoje cilje izpeljala do konca in v stilu. 

Telovadi v stilu! S HUAWEI WATCH pametno uro (foto: Huawei) Huawei
7. 1. 2016

Raziskave so pokazale, da več kot tretjina ljudi, ki se januarja pridruži fitnesu, odpove članstvo še pred iztekom mesec*. Klasično oblikovana Huawei Watch pametna ura bo zagotovila, da ne boš postala ena izmed številk. Zakaj? Ima vsa orodja, ki jih potrebuješ za uspešno vadbo in motivacijo, poleg tega pa je ta ura še izjemno stajliš.

Napredne fitnes funkcije

Z Android Wear pogonom je Huawei Watch prva ura, ki ponuja fitnes zmogljivosti, obvestila o prejetih sporočilih in čudovit dizajn, ki je črpal navdih pri švicarskih izdelovalcih ur. Spremlja lahko tvoje aktivnosti kadarkoli in kjerkoli ter lahko celo razloči med različnimi športnimi aktivnostmi, kot so hoja, tek ali plezanje.

Ti je dvignilo utrip? Odlično. Huawei Watch meri srčni utrip z enim najbolj natančnih senzorjev, kar jih je - PPG senzorjem. Skupaj z opremo za samostojno predvajanje glasbe, brez telefona, in bluetooth povezavo za brezžične slušalke aktivnost še nikoli ni bila tako enostavna.

Za v telovadnico, za na kavico ali za v službo - povsod ti bo pristajala!

Iz telovadnice v pisarno:  Ios in Android uporabniki lahko uro nosijo kjer koli. Povsod pristaja! Huawei Watch je bila izdelana iz enakih sofisticiranih materialov, kot jih uporabljajo švicarski proizvajalci ur. Popolna dimenzija za tradicionalno uro - 1,4-inčen zaslon z visoko ločljivostjo je občutljiv na dotik in prevlečen z vzdržljivim safirnim kristalom.

Huawei

Izbiraš lahko med velikim številom paščkov, med katerimi so usnjeni, paščki iz nerjavečega jekla in rožnatega zlata. Je popolna naprava za stilsko zavedne fitnes navdušence, ki vas iz telovadnice zlahka popelje naravnost v sejno sobo.

Benjamin Norton, Huaweijev strokovnjak za nosljiv dizajn, je pojasnil: ''Ko smo oblikovali Huawei Watch, smo si želeli naprave, ki zmore vse. Če pogledate njene modne lastnosti, pametno tehnologijo in intuitivne fitnes zmožnosti, je jasno da smo dosegli naše cilje ponuditi potrošnikom točno tisto, kar si želijo''.

Tudi s Swarovski kristali

Zelo enostavno, če si prizadevaš uresničiti novoletne zaobljube v letu 2016, je Huawei Watch, ki je na voljo tudi v elegantnejši ženski verziji s Swarovski kristali.