Pozabi usnjene pajkice - letošnjo jesen nosimo TE hlače (oboževala jih boš 😍)

In takooo so trendi, kombiniraš pa jih lahko na 1001 način!

Pozabi usnjene pajkice - letošnjo jesen nosimo TE hlače (oboževala jih boš 😍) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2022

Letošnjo jesen prihajajo v modo usnjene hlače širšega kroja. 

Verjamemo, da ste bile do zdaj navajene nositi oprijete usnjene črne pajkice, ampak letošnjo jesen se bo ta moda spremenila.

Usnjene hlače so res eden izmed najbolj uporabnih modnih kosov, ki jih lahko imaš v svoji omari, saj jih lahko kombiniraš praktično s čimerkoli, kombinacija z over-sized belo srajco pa je vedno dobra izbira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isa (@stories_by_isabelle)

Kot smo že omenili, so letos še posebej v modi hlače širšega kroja, ki bodo tvojemu videzu dale eleganten značaj, poleg tega pa ti bodo v kombinaciji s črnimi salonarji dale tudi drzen in šik videz.

Nasplošno je širši kroj oblačil danes izjemno priljubljen. Nanj prišegajo številni zvezdniki, ki so svoja oprijeta oblačila zamenjali za bolj ohlapna in številne modne kombinacije še posebej radi dopolnjujejo z ohlapnimi hlačami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carole Tanenbaum (@caroletanenbaum)

Usnjene ohlapne hlače lahko dobiš v več različnih barvah - vse od rjave, bež, krem in črne, je pa res, da ti bo še posebej črna barva dala eleganten in urejen videz. Prisegamo pa tudi na kombinacijo rjavih usnjenih hlač in bele srajce.

Usnjene široke hlače se podajo k skoraj vsemu. Kombiniraš jih lahko s pleteninami, s puloverjem s kapuco ali pa bolj poenostavljenim blazerjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poseben poudarek pri teh hlačah pa mora biti pri izbiri čevljev. Da bi se izognila širokemu robu hlač, potrebuješ bodisi izjemno koničasto konico čevljev ali pa bolj okorno kvadratasto obliko.

V nasprotnem primeru se bodo tvoji čevlji izgubili.

Preberi še: "Pomerila sem mega popularno obleko Kim Kardashian in skoraj planila v jok" (resnična izpoved ženske)

Priporočamo tudi: Najbolj prodajano obleko v H&M-u ta hip dobiš za LE 19,99€