Tanja Zrinsky je navdih za modne zgodbe našla v Italiji

Prekmurska fotografinja Tanja Zrinsky je pred kratkim uživala v lepotah Italije. Fotografinja namreč po uspešnem slikanju v Rimu že išče nove navdihe za svoje modne zgodbe.

7. 4. 2013

"Med popotovanjem po Italiji sem si ogledala številne zanimive kraje, ki jih bom izkoristila že pri naslednjih projektih. Ustavila sem se v obmorskem gradu grofice Sisi, Miramar, legendarnih Casanovovih Benetkah in drugih zanimivih obmorskih postojankah po Italiji. Benetke so fantastične v vsakem letnem času. Bilo mi je zelo lepo, skratka sanjsko," pravi Tanja.

Edinstvene Benetke

"Ko sem se peš sprehajala po zavitih in skrivnostnih ulicah Benetk do glavnega trga sv. Marka, sem začutila tisti pravi utrip tega skrivnostnega mesta, pa tudi ogromno turistov in trgovin prestižnih blagovnih znamk so renesančnemu mestu dodali poseben pečat. Očarali so me mostovi, renesančne zgradbe in predvsem množica turistov z vsega sveta, ki si je privoščila vožnjo z legendarno gondolo.

Ko sem se iz glavnega trga z vaporetom peljala nazaj proti železniški postaji, sem bila osupla, ko sem celotno dogajanje opazovala z morja, ki obdaja to čudovito mesto. Med vožnjo prek glavnega kanala, poimenovanega Canal Grande, sem šele pravzaprav dojela, zakaj so Benetke edinstvene in pomembna svetovna atrakcija. To mesto na vodi moraš preprosto obiskati in doživeti njegov pravi utrip."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri