TAKO si Ula Furlan olajša nakupovanje (trik, ki ga moraš vedeti)

Simpatično temnolasko zagotovo tudi ti poznaš po širokem nasmešku in brezhibnem stilu. Če si se kdaj spraševala, kje Ula v svojem zelo zaposlenem vsakdanu najde čas za nakupovanje, smo našli odgovor!

TAKO si Ula Furlan olajša nakupovanje (trik, ki ga moraš vedeti) (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
21. 2. 2022 | Promocijsko sporočilo

Kot si verjetno lahko predstavljaš, so Ulini dnevi povsem zapolnjeni in med kopico obveznosti je včasih težko najti čas za odhod v trgovino. S tem se najbrž poistovetiš, kajne? Živimo v času, ko se vse dogaja zelo hitro in nam nikoli ni dolgčas. To pa pomeni tudi, da je včasih seznam tvojih opravkov predolg in da se zdi skoraj nemogoče, da bi storila vse.

Rešitev je na spletu

Ponudimo ti lahko zelo uporaben trik, ki se ga poslužuje tudi Ula Furlan. Nakupovanje na spletu je enostavnejše, hitrejše in dostopnejše. Glavni vir informacij predstavljajo družbena omrežja, ki imajo pomemben vpliv na nakupovanje.

Ula je to spoznala tudi kot ena od Shoppsterjevih voditeljic, ko se je skupaj s priljubljeno platformo v celoti preselila na družbena omrežja. Tam bodo predstavitve izdelkov še bolj osebne in dostopne.

»Ni me treba iskati, tukaj sem!«

Ula je članica Shoppsterjeve družine voditeljev že od začetka, zaradi česar je njihovo trgovino zelo hitro do potankosti spoznala. »Ponudbi se je nemogoče upreti,« nam je zaupala Ula. »Najdem vse: od oblačil priznanih blagovnih znamk, pripomočkov za oblikovanje frizure in še kaj drugega,« je priznala.

Shoppster nudi več kot 2.200 različnih blagovnih znamk in skupno okrog 180 tisoč izdelkov, zaradi česar v spletni trgovini moč najti prav vse.

»Najboljše je to, da lahko nakupujem kadarkoli: ob jutranji kavi ali pa zvečer v pižami, to so lahko enostavni in hitri nakupi na poti med službo, življenjem in drugim hitenjem, na potovanjih, ko se utrne hitra misel ali potreba,« je kot največjo prednost takšnega nakupovanja izpostavila Ula. Ne bi se mogli bolj strinjati!

Dobrodošla v prihodnosti

Nakupovanje kjerkoli in kadarkoli – kaj več bi si sploh še lahko želeli? Saj že slediš Shoppsterjevim družbenim omrežjem, kajne? Če še ne, hitro odklikaj na njihov Instagram oziroma Facebook profil in poleg nagradnih iger, videev v živo in simpatičnih voditeljev boš hitro našla tudi kaj zase.