Tako najbolj trendi obutev nosijo vplivnice!

Navdih, kako kombiniramo obutev, ki je moderna to pomlad, smo našli pri slovenskih vplivnicah.

25. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Med najbolj vročimi trendi obutve, ki jih lahko že vidimo na instagramu in mestnih ulicah, vodijo zanimive petke, pastelne barve, debeli podplati in detajli, kot je na primer priljubljena bottega pletenica. Vse te čevlje pa najdeš tudi na mass.si.

Te zanima, kako najbolj vroče trende obutve kombinirajo naše vplivnice?

Letos svoj trenutek doživljajo polsandali in verjamemo, da bodo navdušili tudi tebe! Nosiš  jih lahko k sproščenim ali elegantnim oblačilom in za vse priložnosti. Svetlo zelene polsandale Steve Madden tako lahko mirno obuješ h kavbojkam, če pa si za bolj monokromatske modne kombinacije, te bodo zagotovo navdušili rumeni polsandali Les Autres.

Hajdi je mojstrica stajlingov

Naravnost popoln dvojec sta obutev v konjak barvi in jeans. To je dokazala tudi Hajdi Korošec Jazbinšek, ki nas vedno znova navdušuje s svojimi ’stajlingi’. Liu Jo sandale s kvadratno peto je preprosto kombinirala z jeans ’outfitom’ in s takšnim sproščenim ter šik videzom dosegla velik učinek.

Si rada drzna? Te superge kombiniraj s krilom iz tila!

Tako, kot to počne Lorella Flego, ki jo je eden najbolj vročih modnih trendov zadnjih sezon naravnost navdušil. Pravi, da jih obožuje zato, ker so kljub svoji robustnosti izjemno ženstvene in udobne. “Popolna kombinacija oblačila in obutve za prosti čas,” pravi Lorella.

Lara pravi, da so hit leta ti čevlji

“So popolni čevlji za k oblekici ali pa k hlačam na zvonec”. Mlada mamica Lara Jerina si ne predstavlja več stajligov brez mokasinov z debelim podplatom, ki jih najraje kombinira s hlačami z razporkom.  

Kako pa nosimo superge?

Letos so zelo moderne tudi klasične superge z ’basket’ podplatom v moderni preobleki in lepo se ujemajo s črnimi ’jogging’ hlačami v videzu usnja. Monokromatski ’stajling’ z belimi supergami z debelim podplatom pa obvlada Ajda Rotar Urankar. Verjetno se strinjaš, da je to zelo brezčasna modna kombinacija!