TA obleka iz Zare je trenutno najbolj zaželen poletni kos modnih navdušenk (stane manj kot 40 evrov)

V trgovini Zara sta jo kupili tudi Angelina Jolie in njena hčerka Zahara. 

TA obleka iz Zare je trenutno najbolj zaželen poletni kos modnih navdušenk (stane manj kot 40 evrov) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2022

To, da je Finnegan Biden na enem od uradnih dogodkov vrha Nata oblečena v Zarino obleko s pikami, je že samo po sebi novica, a gre za isto Zarino obleko s pikami, ki jo je Angelina Jolie pred nekaj dnevi kupila v eni od trgovin Zara v Rimu.

Imaš kratke lase? TA pričeska je letos osvojila modne navdušenke (zeloooo ženstveno!)

Ne vemo, ali je Finnegan Biden, vnukinja Joeja Bidena, to Zarino pikčasto midi obleko v kovčku prinesla iz Združenih držav Amerike ali pa jo je kupila med nakupovanjem v središču prestolnice.

To je obleka, o kateri govorimo:

Po zaslugi fotografij vemo, da jo je oblekla na uradni dogodek v La Granja de San Ildefonso v Segoviji in jo kombinirala s črnimi espadrilami s polno peto. Njen videz je fotografirala Maisy Biden, ki je v teh dneh tudi ena od zvezdnic Madrida.

Te (zelo MODNE) poletne hlače so letos totalen HIT, saj pristajajo VSEM postavam

V primeru Angeline Jolie vemo, da si jo je pred nekaj dnevi ogledovala v trgovini Zara v Rimu v spremstvu svoje hčerke Zahare, kjer je poleg teobleke nove sezone iz Zare nosila tudi zelo ležeren dvodelni komplet v bež barvi.

Tako je Angelina Jolie nakupovala s hčerko:

To, da Angelina Jolie in Finnegan Biden čutita enako ljubezen do Zare, nas navdušuje, in da sta se zaljubili v isto obleko, je preprosto neverjetno.

Zara, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si