Ne boš verjela, ampak dekleta se DEJANSKO poročajo v TEM kostimu iz Primarka (FOTO)

In rečemo lahko le eno; w-a-w! 😍

Ne boš verjela, ampak dekleta se DEJANSKO poročajo v TEM kostimu iz Primarka (FOTO) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2022

Če si mislila, da te Primark ne more še bolj navdušiti, te bomo prepričale v nasprotno.

V zadnjih mesecih smo namreč tudi me postale čedalje večje oboževalke te cenovno zelo dostopne modne znamke, saj se po aktualnosti in ažurnosti modnih trendov vse bolj približuje priljubljeni Zari.

Tokrat smo namreč v Primarku našle tako zelo čudovit kos, da ga moramo nujno deliti s tabo!

Naša stilistka je med raznovrstno ponudbo zagledala komplet, ki je tako zelo lep, da bi ga lahko nosila tudi na poročni dan.

Preberi še: Žulja se boš v hipu znebila tako (in še naprej uživala v najljubših čevljih)

Bel hlačni kostim je zagotovo eden tistih klasičnih videzov, ki v trenutku daje vtis elegance, sofisticiranosti, urejenosti pa tudi samozavesti in moči.

Dejstvo je, da kjerkoli bi se pojavila v tej kombinaciji, bi izstopala, saj so popolnoma beli videzi prej izjema kot pravilo, poleg tega pa je kostim že sam po sebi zelo uglajeno oblačilo.

Nič presenetljivega ni zato, da se moderne neveste vse več odločajo, da klasično poročno obleko nadomestijo s hlačnim kostimom.

Priporočamo: Trik naše stilistke: Če boš nosila takšne majice, boš v hipu videti vitkejša

Čeprav smo mnenja, da je pametno investirani v ta večni kos, saj gre za oblačilo, ki praktično nikoli ne bo šlo iz mode in ga boš lahko nosila leta in leta, pa smo v Primarku našle tako zelo lep primerek, da ti ga moramo pokazati.

Na njihovem Instagram profilu so nedavno objavili, da v njihove prodajalne prihaja ta čudovit bel hlačni kostim ter zraven zapisali: "Kličemo vse bodoče neveste! Poskrbeli smo za opravo vaše dekliščine!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark)

Čeprav so stilisti pri Primarku mnenja, da je ta kostim namenjen za dekliščino pa smo Cosmovke bolj navdušene nad idejo, da bi takšen kostim nosile kar na naš najlepši dan. Se strinjaš?

Všeč nam je tako širši kroj hlač, ki bo poskrbel za udobje in lahkotnost, kot tudi zelo lepo krojen suknjič z dvojnim zapenjanjem in elegantnimi gumbi. Upamo, da je v ponudbi tudi tančica s čudovito pentljo!

Sicer pa te bo na rit vrgla cena tega prefinjenega kostima: blejzer je na voljo že za 30 evrov, hlače pa za samo 18 evrov.

Si moreš misliti, da lahko svojo poročno obleko kupiš že za 48 evrov?

Preberi tudi: Trik: Naredi to in navaden modrček nosi tudi na tope brez naramnic

In kar je pri tem kostimu najboljše?

Za razliko od klasične poročne obleke, ki jo boš oblekla samo enkrat in nato nikoli več, je ta kostim primeren za nešteto drugih priložnosti!

Modne ikone in vplivnice to potrjujejo, saj je bel kostim njihova zelo priljubljena oprava. Od Rihanne do Victorie Beckham, od Geraldine Boublil do Sare Sampaio - vse izgledajo naravnost čudovito v belem hlačnem kostimu!

Fotografije: Profimedia