Modna urednica: 'Ti kosi iz Zare izgledajo zelo prestižno, stanejo pa (tudi) manj kot 30 evrov'

Gre za kose, v katerih boš videti kot iz kakšnega luksuznega filma - a za to sploh ne boš rabila odšteti celega premoženja. 

Modna urednica: 'Ti kosi iz Zare izgledajo zelo prestižno, stanejo pa (tudi) manj kot 30 evrov' (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2022

Si tudi ti obsedena z Zaro? Ne samo, da so ena najbolj ažurnih znamk hitre mode, ki trende producira hitreje, kot bi uspele slediti, njihova ponudba postaja čedalje bolj imenitna!

Kaj mislimo s tem?

Zara je že zadnjih nekaj sezon v samem vrhu high-street znamk, ko govorimo o eksluzivnih kolekcijah. Takšnih, ki se namesto zgolj na kvantiteto osredotočajo na kvaliteto.

Naša stilistka je predvsem opazila, da Zara v svojo ponudbo vključuje čedalje več luksuznih materialov, kot je na primer svila.

Preberi še: Wow! naša stilistka je našla način, kako famozne Allstarke kupiš kar 60 evrov ceneje!

Poleg tega je vse več pozornosti namenjene tui detajlom in samemu izgledu kosov, pri čemer kar nekaj kolekcij, ki so trenutno v ponudbi resnično izstopa.

Zarina zadnja kolekcija spodnjega perila in spalne mode (ki jo mimogrede lahko nosiš tudi zunaj svoje spalnice) izgleda tako luksuzno, da bi jo brez težav pripisali kakšni veliki modni znamki, kot sta na primer La Perla ali Agent Provocateur.

Obe te znamke ponujata spodnje perilo po izredno visokih cenah, saj so kosi resnično kvalitetni in posebni tako v izboru materialov kot v dizajnu.

Priporočamo: Waw! Ta čudovita poletna obleka iz H&M trenutno podira vse rekorde (in želimo jo tudi me)

Zarina satenasta kolekcija spodnjega perila se zelo približa tem standardom in na prvi pogled izgleda res drago!

In kot verjetno že veš - Zarine cene so vedno dostopne, tako da tudi ta kolekcija ostaja v rangu znamk s hitro modo, le nekateri večji kosi, kot je čudovita svilena dolga obleka s potiskom zemljevida nekoliko odstopa od običajnih Zarinih cen in stane 149 evrov.

V ponudbi luksuzne kolekcije so še satenast bodi z videzom korzeta, ki bi ga zlahka nosile na kakšno fino večerjo in stane manj kot 40 evrov, povsem navdušene pa smo tudi na svileno dvodelno pižamo, ki nas spominja na filmske trenutke in skupaj stane le drobiž manj kot 140 evrov.

Med cenejšimi kosi je na primer spodnje perilo iz svile, kjer modrček stane 29,95 evra, hlačke pa samo 19,95 evra. 

Naša stilistka priznava, da boš težko kje drugje našla svileno perilo za takšno ceno!

Preberi tudi: Točno te kopalke so si letos kupile (skoraj) vse Slovenske vplivnice (stanejo manj kot 30 evrov)

Tudi najbolj basick kosi iz te kolekcije so izdelani bodisi iz svile ali satena (in zato dajejo še posebej razkošen občutek na tvoji koži) in so zato zelo dobra investicija.

Spodnji top, ki lahko služi kot spodnja majica ali pa dnevni kos, je na voljo v klasičnih barvah - beli in črni - in je super dopolnitev tvoje bazne garderobe. Izdelan je iz 100% svile in stane 45,95 evra.

Me smo popolnoma prevzete!

Fotografija: Profimedia