Že veš, kako letos nosimo TORBO? Stilisti so si izmislili nekaj novega (in videti je noro kul!)

Ta članek bo za vedno spremenil način, kako nosiš torbo. 🔥

Že veš, kako letos nosimo TORBO? Stilisti so si izmislili nekaj novega (in videti je noro kul!) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2021

Modni trendi so včasih tako ekstremni, da ne samo da zapovedujejo kateri kos oblačila ali modnih dodatkov je trenutno najbolj "in" temveč tudi natanko kako ga nositi, da bo videz kar se da svetovljanski in v koraku s samim vrhom modne srenje.

Ko gre za oblačila je to že nekako samoumevno, saj si modni stilisti vsako sezone izmišljajo nove načine, kako "stare" in klasične kose preobraziti in narediti zanimive, zato jih stilirajo na nov, pogosto nenavaden način. 

Srajco zapnejo na različne gumbe ali jo uporabijo kot krilo. Letos so še posebej trendi topi, ki jih lahko spredaj zavežemo.

Longchamp

Kaj pa ko gre za modne dodatke? Čevlje? Torbice?

Verjetno si zdaj misliš: "Pa saj tu ne gre izumljati tople vode!"

Modni stilisti se ne strinjajo!!

Ob pregledu fotografij iz modnih revij, ki so v metropolah predstavljale nove kolekcije za pomlad in poletje 2021, smo namreč opazili ponavljajoči se trend!

Boss

Verjetno te zdaj že zelo zanima za kaj gre?!

Lahko te razveselimo, da ne potrebuješ povsem nove torbice, če le imaš doma dovolj veliko, da greš z njo lahko tudi v knjižnico ali na tržnico.

Preberi še: Te modne dodatke s Slovenskim podpisom je kupila naša modna urednica

Acne Studios

Priporočamo: To je top dodatek tega poletja in tukaj so navodila kako ga nositi

Modne znamke, kot so Boss, Longchamp, Max Mara, Acne Studios in Tod`s so namreč manekenkam velike torbe potisnile kar pod roko. 

Svojo "šoping" torbo boš torej nosila tako, da jo bodisi prepogneš (če je tako velika) in poprimeš za spodnji del ali pa enostavno stlačiš pod pazduho.

Zelo kul! 

Longchamp

Priporočamo: Si videla kako letos nosimo sončna očala?

Zdi se da je ta trend nastal povsem v stilu: "Tako sem se pravkar zbudila" in ker ni bilo časa sem na hitro pograbila svojo torbo in oddirjala skozi vrata!

Ta način nošenja bo definitivno pisan na kožo marsikateri zamudnici in pa vsem dekletom, ki želijo oddajati tisti "pusti me pri miru" look!

Boss

Fotografije: Profimedia