Stilistka razkriva drobne TRIKE, kako modne poznavalke nosijo hlačne nogavice pozimi

Letos hlačne nogavice nosimo tako …

Stilistka razkriva drobne TRIKE, kako modne poznavalke nosijo hlačne nogavice pozimi (foto: Profimedia) Profimedia
15. 11. 2019

Mama ti je zagotovo govorila, da si jih nujno obleci, takoj ko so se temperature maaalo spustile. Mogoče iz maminega prirekovanja izvira naš love-hate odnos do hlačnih nogavic.

So res nujne?

Včasih najboljša investicija – tople, udobne in tvoje noge so v njih videti HU-DO, spet drugič pa bi jih s sebe najraje strgala. Ali še raje – to bi prepustila komu drugemu. 😝 

Sophia Loren Stockings GIF

Zate smo v enem članku zbrale nasvete, kako in kakšne hlačne nogavice nositi to zimo! Ne glede na to, če jih obožuješ ali jih občasno oblečeš zgolj zaradi nuje. 

Si za klasiko?

Stilistke pravijo, da pozimi brez črnih hlačnih nogavic ne gre, saj so videti najbolj stajliš. Okej, delamo zalogo! Izbrati 30 ali 80 denske? Seveda je njihova prva naloga to, da te grejejo, druga pa, da so dobro videti.

Stilistka ti priporoča, da najtanjše kombiniraš z živimi barvami oblačil, volnene kose in debele materiale pa kombiniraš z najdebelejšimi nogavicami. Tako boš ustvarila najlepše kontraste in bodo do izraza prišli tvoji najljubši kosi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca (@rebeccagliha) on

Bodi drzna!

Kljub temu, da prisegamo na črnino, se ne bomo branile niti barvnih nogavic! Obleci se monokromatsko in cel stajling sestavi v eni barvi ali pa črno-beli kombinaciji dodaj živo barvo.

Poglej to kombinacijo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Trop (@alwaysjudging) on  

Bling bling

Bliža se praznični mesec in če si ljubiteljica perl ter bleščic, pobrskaj za hlačnimi nogavicami, ki so okrašene z mini kristali. Na ta način boš zagotovo popestrila vsako malo črno obleko in osvetlila še tako dolgočasno službeno zabavo.

Še en trik:

Hlačne nogavice za piko na i združi z odprtimi salonarji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Enobarvne nogavice so dolgočasne …

Izberi potisk! Naj bo to najbolj trendi živalski print sezone ali monogram, s katerim izkažeš ljubezen do določene znamke. Take hlačne nogavice je najbolje kombinirati z enobarvnimi oblekami ali kosi v podobnih barvah.

Obožujemo Tamarin izbor:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Pripravila: N.M.
Fotografije: Instagram, GIPHY, Profimedia

Preberi še: Vrhunske manekenke: TAKO moraš kombinirati prevelik suknjič (da ne boš videti kot vreča)
Priporočamo tudi: POZABI na mikro torbice in velike cekarje, letos je 'in' TOLE (+ poiskale smo naaajlepše!) ali pa OMG! Instagram skriva všečke, kaj pa zdaj?