Stajlingi s poletnimi čevlji

Modne vplivnice so dober navdih, kako lahko letos stiliramo najbolj vročo obutev tega poletja.

Stajlingi s poletnimi čevlji (foto: Mass) Mass
24. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Vsak izmed nas ima svoj, unikatni stil oblačenja in okus za čevlje, a malo navdiha od tistih, ki si včasih s svojim stajlingom drznejo kaj več, tudi ne škodi. Letošnje kolekcije obutve v spletni trgovini mass.si prinašajo vse najbolj vroče trende tega poletja, od sandalov s platformo, natikačev s petkami, “ugly” sandale, natikače s kvadratnim podplatom, pa tudi velik izbor elegantne ženske obutve. In kako slovenske modne vplivnice nosijo najbolj priljubljene čevlje tega poletja?

Natikači z bottega pletenico

Vodilni trend med vzorci na letošnji obutvi je brez dvoma bottega pletenica, ki je v poletnih stajlingih nepogrešljiva. Modne vplivnice jo obožujejo zato, ker je čevelj zaradi tega detajla tako poseben, da z njim v hipu nadgradimo svoj videz. Ne glede na to, ali imamo oblečene kavbojke, ali pa bolj eleganten outfit. Bottega vzorec se je z elegantnih natikačev tako hitro “preselil” tudi na bolj casual obutev, kot so na primer natikači z debelim podplatom. 

Mass

Sandali s kvadratno peto

Pozornost modnih vplivnic so letos še posebej pritegnili sandali s kvadratno peto, ki poletnim outfitom dodajo karakter. Tudi zaradi tega, ker jih najdemo v vseh “it” barvah obutve za to sezono, od roza, do svetlo zelene, pa nevtralnih bež in črne. Kombinirajo jih s krili, srajčnimi oblekami in kostimi. 

Mass

Elegantna obutev

Letošnje poletje se obeta prava eksplozija elegantne obutve, ki jo lahko obujemo za čez dan ali pa za večerne priložnosti. Sandali s tanko peto, natikači, okrašeni s kamenčki in kristalčki, ter čevlji z detajli, kot so ketnice in šnole, so v hipu osvojili modne navdušenke.

Mass

Rade se poigravajo in elegantno obutev, kot so natikači s petko, vključujejo tudi v bolj casual outfite. Pravi hit med elegantno obutvijo pa so letos polsandali. Nosimo jih lahko k mini krilom in za bolj oster videz dodamo k outfitu še usnjeno jakno, ali pa jih obujemo k hlačam s širokimi hlačnicami. In še en stilski namig z Instagrama: sandale s trakovi za okoli gležnjev lahko zavežemo preko hlačnic.

Mass

Čevlji z debelim podplatom

Modne vplivnice dobro vedo, kako s svojim stajlingom enostavno in hitro narediti vtis - z ustvarjanjem kontrastov. Tako natikače z debelim podplatom stilirajo s krilom iz tila ali s čipko, ugly sandale kombinirajo s platnenimi hlačami, obutev s platformo pa se odlično ujema tudi s poletnimi oblekami v boho stilu.

Mass 

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.