Spletne trgovine: Z nekaj kliki do nove garderobe

Obljubljamo, da si boš modne strani teh spletnih trgovin želela nemudoma shraniti med zaznamke svojega brskalnika.

Spletne trgovine: Z nekaj kliki do nove garderobe (foto: profimedia) profimedia
18. 12. 2013

ASOS

Največja spletna zbirka oblačil

Največja britanska spletna trgovina ponuja več kot 50 tisoč artiklov različnih znamk. Na njihovem marketu lahko kupuješ in prodajaš  tudi vintidž oblačila iz druge roke. Asos pa je tudi pravo modno doživetje. Vsako jutro zate pripravijo izbor kosov, povezujejo se z modno ozaveščenimi mladimi in ti ponujajo možnost, da sama sestaviš kombinacije njihovih oblačil.

Klikni, če ... iščeš nekaj točno določenega. ASOS to gotovo ima.

NASTY GAL

Samo za drzne

Ekipa spletne trgovine sama izbira nove in vintidž kose, ki se lahko z le nekaj kliki znajdejo tudi v tvoji omari. Na strani boš težko našla dolgočasno oblačilo. Zaradi nenavadnih krojev in živih barv, ki v večini vpijejo seksi!, boš tam kupovala, le če si dovolj drzna. Preveri tematske ponudbe, kot so stil osemdesetih, moda za novoletne zabave, topla oblačila za hladno vreme in kultna obuvala. Stran je namreč tudi pravi raj za čevlje.

Klikni, če ... želiš izstopati in obožuješ drugačne kose.

MONKI

Ugodno in modno

Mesto, kjer boš po nizkih cenah našla osnovne kose, ki jih tvoja garderoba potrebuje, pa tudi tiste malo drugačne, ki jo bodo popestrili. Poleg privlačnih modnih kosov (oblačil, nakita, ovitkov za tele­fone, čevljev ...) ti kreativno osebje trgovine predstavlja nekaj izbranih modnih ikon z ulice in glasbo, ki jo modni navdušenci radi poslušajo. Tako lahko nakupuješ ob spremljavi posebej izbranih pesmi.

Klikni, če ... bi si rada privoščila ugodne osnovne modne kose.

NEW CUTE

Moda domačih oblikovalcev

Najhitreje boš naročeno blago prejela pri slovenski spletni trgovinici modnih dodatkov, saj ti izdelkov ne bodo dostavljali iz tujine. Pri New Cute ti ponujajo širok izbor nakita, torb, obutve, oblačil zate in za malčke. Naročaš lahko izdelke tujih in domačih oblikovalcev, na enem mestu pa boš našla trenutno najbolj priljubljene modne dodatke. Ljubkosti in žlahtnih barv na strani ne manjka.

Klikni, če ... rada podpiraš domače znamke (in si rada videti prikupno).

FASHION DAYS

V akciji!

Iz Švice so se 'modni dnevi' preselili tudi v Slovenijo. Ko se boš naslednjič spraševala, kaj boš danes oblekla ali kdo boš danes, klikni na Fashiondays kjer boš našla marsikateri odgovor. Oblačila, čevlji, nakit in drugi dodatki znanih blagovnih znamk po znižanih akcijskih cenah so le nekaj klikov stran. Poleg mode za moške in ženske ti ponujajo opremo in dodatke za dom in pripomočke za osebno nego.   Če želiš bogato obdarovati svoje bližnje, veš, kam moraš.

Klikni, če ... želiš do izbranih kosov čim hitreje.

OFFICE

Raj za čevlje

Prepoznavna britanska trgovina z obuvali je zdaj prek spleta dostopna tudi tebi. Poišči salonarje, škornje ali superge, s katerimi boš samozavestno hodila ali plesala po svetu. Na strani najdeš znamke, kot so Adidas, Vans, Ugg, Birkenstock, Lacoste in še mnogo drugih. Za vsako pepelko ima Office pravi par čevljev. Na spletni strani se lahko opremiš tudi  z dežniki, torbami, pokrivali in drugimi modnimi dodatki.

Klikni, če ... si razočarana nad ponudbo domačih trgovin z obuvali.

ROMWE

Moda, kot jo vidimo na ulici

Najnovejša ulična moda na enem spletnem naslovu, ki med drugim ponuja tudi izdelke neodvisnih modnih oblikovalcev. Našla boš oblačila z vzorci, ki si jih, čeprav si jih niti v sanjah nisi mogla predstavljati, želiš že vse življenje. Če si želiš kosov z zanimivimi potiski in morda celo sporočili, odklikaj tja. Stran ti ponuja tudi izbor trenutnih trendov, ki jih potrebuje vsako cosmo dekle.

Klikni, če ... želiš, da te drugi sprašujejo: "Kje si pa to dobila?"

ROKIT

Eno največjih imen na vintidž trgu

Petdeseta, šestdeseta, sedemdeseta, tudi štirideseta ... leta dvajsetega stoletja so se združila na spletni strani Rokit. Če si navdušenka nad vintidž oblačili in modnimi dodatki, lahko tu najdeš skoraj identična oblačila, kot so jih nosili tvoji starši in najljubše filmske zvezde prejšnjega stoletja. Trgovina ponuja tudi ugodne izdelke iz recikliranega materiala.

Klikni, če ... želiš nekaj z retro pridihom (in ne želiš iskati celo večnost).

Še nimaš dovolj spletnega nakupovanja?

Odklikaj še sem: 

Pripravila: Anamarija Lukovac