Spletna modna pista

Zaupali ti bomo kam kje za novimi trendi vohljamo punce iz uredništva!

Agnes (foto: All-About-Fashion) All-About-Fashion
14. 11. 2012

Klik, klik ;)

www.elle.si

Obožujemo spletno stran naše modne sestre iz prvega nadstropja založniške hiše. Je lepa, seksi, pregledna in polna pravih informacij. Rade se pustimo razsvetliti nasvetom za nakupovanje modne urednice Petre Windschnurer in pridno beremo njen blog.

Trenutno pa si na tej strani lahko ogledaš tudi vse in še več z nedavnega Phillips Fashion Weeka!

www.style.com

No, to je pa portal za največ­je modne odvisnice. Tu najdeš vse modne revije, modne oblikovalce, poročila z rdečih preprog, zadnje novičke, stilske nasvete in nakupovalne vodnike. Tu lahko tudi kukaš v omare manekenk! Če dobro pomis­liš, bi bilo najbolje, da si www.style.com nastaviš kar za svojo domačo stran, in če vsaj malo razumeš italijansko, ti svetujemo, da oddes­kaš še do njene italijanske različice  www.style.it.

www.cosmopolitan.com

Izdajalsko je ne bi bilo omeniti, a ne samo to, bilo bi tudi neumno! Ta stran je drugačna od drugih samo modnih portalov, ker daje večji poudarek preobrazbam, izboljšavam in trikom. Pravzaprav gre za trike na trike, izposojene od zvezdnic in modelov, pa naj gre za obleko, ličenje, manikiro, frizure ... Ne spreglej tudi nasvetov fantov: iz prve roke boš izvedela, kako se je na primer najbolje obleči za prvi zmenek. (Ja, temu se reče celostna informacija.)

www.vogue.com

Cosmo je tvoja biblija, tole pa je bila, je in bo – modna biblija. In čeprav nismo več najstnice, nam je všeč tudi www.teenvogue.com, kjer je več ulične mode in odštekanih stajlingov.

Spletne trgovine visoke mode

Najboljše med njimi te zasipajo tudi z modnimi novičkami, ki se jih seveda nikoli ne zasitiš. Radovednost lahko sprašiš (in ob tem tudi kaj 'malega' zapraviš – hvala bogu za ikono SALE!) na:

●  www.net-a-porter.com

●  www.couturelab.com

●  www.luisaviaroma.com

●  www.yoox.com

●  www.shopstyle.com

www.fashiontv.com

Vsi trendi v ... premikajoči sliki? Pa ne samo trendi: tudi zvezdniš­ke zabave, snemanja spotov in intervjuji. Tvoje ime je ... in ti gledaš Fashion TV!

 

Besedilo: Tina Torelli