Šoping iz naslonjača po slovenskem spletu

Za naslednji nabor slovenskih spletnih trgovin smo prepričani, da jih že poznaš ... pa jih res?

Šoping iz naslonjača po slovenskem spletu (foto: profimedia) profimedia
22. 2. 2014

Naš tokratni izbor ...

Stilago je internetni modni klub, ki ponuja znane modne znamke po najugodnejših cenah v Sloveniji. Skoraj vsak dan bo zate na voljo popolnoma prenovljena ponudba oblačil in modnih dodatkov. V tridnevnih internetnih akcijah pogosto izdelke znižajo tudi za 70 %. Poleg oblačil za ženske, moške in otroke (ponujajo tudi oblačila za nosečnice in oblačila v večjih velikostih), lahko kupuješ tudi obutev, modne dodatke in izdelke za dom. Članstvo je brezplačno in ne prinaša nobenih obveznosti. Naročene izdelke ti dostavijo na dom v 3 ali 4 tednih, plačaš po povzetju. Če z izdelkom nisi zadovoljna, ga lahko vrneš, zagotavljajo pa ti tudi vračilo denarja.

Sedež podjetja Fashion Days je v Švici, v zelo kratkem času pa se je razširilo po vsej osrednji in zahodni Evropi. Spletni klub Fashion Days danes šteje kar 6 milijonov članov, ki vsak dan uživajo v pestri ponudbi izdelkov najbolj priznanih modnih znamk po izjemno ugodnih cenah. Poleg ženskih in moških oblačil ponujajo tudi usnjeno galanterijo, ure ter izdelke za dom in osebno nego. Dostava traja maksimalno 30 dni, stroški dostave pa znašajo 3,90 evra, ob plačilu s kartico ali naročilu nad 75 evrov pa je dostava brezplačna. Plačilo je možno s karticami Visa, Visa Electron, Activa, Mastercard in Maestro.

Spletna stran deluje kot neke vrste klub, v katerega se seveda lahko včlaniš brezplačno, pri tem pa si deležna številnih ugodnosti. Zate veljajo nižje cene, poštnine pri nakupu nad 100 evrov ni treba plačati (sicer 4,99 evra), občasno pa si, kot zvest član, deležna tudi dodatnih popustov. Ponujajo moška, ženska in otroška oblačila ter obutev priznanih športnih znamk. Seveda imajo tudi 'outlet oddelek', pa tudi 'ponudbo tedna', kjer ti določene izdelke ponudijo po zares ugodnih cenah. Na strani najdeš tudi cel kup koristnih nasvetov o tem, kako izbrati pravilno obutev za različne športe. Izdelke je možno vrniti (kupnino ti povrnejo v desetih dneh) ali pa jih zamenjaš v trgovinah Tomas Sport.

Kadar veš, kakšno spodnje perilo si želiš, pa se ti ga ne ljubi iskati po trgovinah. Kompleten Liscin program na enem mestu. Spodnje perilo (tudi moško), kopalke, spalni program, bluze, darila in seveda tudi Liscin outlet. Stran je uporabniku prijazno urejena, saj le z nekaj kliki lahko nastaviš zelo podrobno iskanje. Plačaš lahko po povzetju ali s kartico (Mastercard in Visa), strošek dostave je minimalen (3 evre), izdelke pa ti dostavijo v 4–10 delovnih dneh.

Premalo spletnih povezav?

Še več odličnih spletnih pristajališč pa na spodnjih spletnih povezavah: