So ti kavbojke v pasu pretesne? Trik, ki ti bo pomagal v 5 sekundah (potrebuješ samo 1 stvar)

Ja, tole stvar imaš zagotovo doma. In če je nimaš, boš zadnjo odštela 10 centov. 😉

So ti kavbojke v pasu pretesne? Trik, ki ti bo pomagal v 5 sekundah (potrebuješ samo 1 stvar) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 12. 2021

Kolikokrat si se že srečala s to sitnostjo: tvoj najljubši par kavbojk je po obilnem vikendu spret pretesen v pasu? Da ne bo več slabe volje, smo zate našle zelo preprost trik, s katerim boš lahko enostavno zapela kavbojke.

Tik tok je namreč pravo bogastvo idej, ko gre za modne trike.  Ne samo, da njegove uporabnice rade delijo kako lahko oblačila nosiš na različne načine, polne so tudi predlogov, ko gre za vsakodnevne nadloge.

Ena od uporabnic je tako delila zelo uporaben trik, kako z enim samim pripomočkom (za katerega verjamemo, da ga že imaš v svoji kopalnici) rešiš problem v pasu pretesnih kavbojk.

Verjamemo, da deluje tudi pri drugih vrstah hlač ali kril na zapenjanje. 

@kristinakacheeva

My most asked question: what if the pants are too small? ##hack ##stylehacks ##fashionhacks ##styletips ##clothinghacks ##diy ##diyhacks ##diyfashion ##hacks

♬ BARELY BREATHING - Grant Averill

Če so tvoje hlače v pasu pretesne in ne moreš zapeti gumba, uporabi elastiko za lase, na način, kot je prikazan v videu in brez slabe volje jih lahko ponovno oblečeš.

Smo obljubile, da bo enostavno!

Preberi tudi: Ta Tik Tok trik s starimi najlonkami boš želela poskusiti takoj

Priporočamo: Top 5 trikov Francozinj za stiliranje jesenskega džinsa

Preberi še: Ti je bil modni kos v trgovini všeč, doma pa sploh ne? Tu je razlog in trik kako ga odpraviš

Fotografija: Profimedia