Si zamudila vrhunsko modno revijo? Te zanima, kaj je letos »in«?

Europarkova modna revija je ponudila vpogled v zadnje modne trende za letošnjo pomlad in poletje.

Si zamudila vrhunsko modno revijo? Te zanima, kaj je letos »in«? (foto: MARKO VANOVSEK) MARKO VANOVSEK
18. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

V petek je v štajerski prestolnici potekala velika Europarkova modna revija, na kateri so vrhunske manekenke in manekeni predstavili modne zapovedi za letošnjo pomlad in poletje. Tik pred prihodom koledarske pomladi je namreč pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah.

Europarkova modna revija je privabila številne obiskovalce (Marko Pigac)

Živahno v cvetočo pomlad

Na Europarkovi modni reviji so obiskovalci lahko videli več kot 70 modnih stajlingov, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča.

Navdihovali nas bodo cvetlični vzorci (Marko Pigac)

Doma in v tujini uveljavljeni modeli, med katerimi sta bila simpatična Morgana, ki je očarala s svojim brazilskim temperamentom, ter mister Slovenije 2017 Majk Peroša, so predstavili modne kombinacije tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas.

 »In« bodo tudi mornarski vzorci (Marko Pigac)

Prava paša za oči so bili tudi modni kosi za športne aktivnosti in plažo.

Pomlad in poletje bosta nadvse igriva (Marko Pigac)

Obiskovalci so bili še posebej navdušeni nad salonarji z bleščicami, kombinacijami različnih vzorcev in nepredvidljivimi barvnimi kombinacijami, kot sta roza in rdeča, na primer.

Obiskovalce so navdušile nenavadne barvne kombinacije – roza in rdeča (Marko Pigac)

Letošnje modne zapovedi narekujejo rumene, koralne in druge živahne odtenke, ulice pa bodo polne cvetličnih vzorcev ter t. i. »statement« uhanov. Modni so tudi kostimi v različnih barvah – za vse, ki si upajo!

Letos so »in« kostimi v različnih barvah (Marko Pigac)

Nepozaben barvni spektakel

Za nepozaben barvni spektakel so še dodatno poskrbeli posebni učinki: scena z zelo realno podobo spomladanskega cvetočega travnika in velik zaslon, ki je s pomladnim prebujanjem poudaril modno napoved sezone.

Letošnja pomlad bo pisana (Marko Pigac)

Nad modno revijo je bila navdušena energična pevka Alya, ki je pred kratkim izdala novo ploščo »Iz dnevne sobe« in je s svojima uspešnicama »Dobro jutro življenje« ter »Halo« dodobra razgrela občinstvo.

Nad modno revijo je bila navdušena tudi pevka Alya (Marko Pigac)

»Barvito, živahno in navdihujoče,« so bile besede, s katerimi je opisala dogajanje v štajerski prestolnici. Dodala je, da jo je navdušila predvsem pisana paleta različnih barvnih odtenkov, ki bodo po njenem mnenju še posebej popestrili slovenske ulice. Skupaj z voditeljico Bernardo Žarn, ki nam je zaupala, da se predvsem veseli cvetličnih vzorcev, sta poskrbeli za nepozabno modno uverturo v prihajajočo pomlad.

Simona Mandl, center managerka Europarka, v družbi Alye in povezovalke modne revije Bernarde Žarn (Bojan Mihalič)

Najnovejši modni trendi

Simona Mandl, Europarkova center managerka, ki vsako leto še posebej nestrpno pričakuje pomladno modno revijo, je povedala: »Pomlad nas navdaja s posebno energijo, ki ji sama piko na i vsako leto dodam z izbranimi modnimi kosi. Rada spremljam modne zapovedi in tudi v Europarku želimo našim obiskovalcem ponuditi to, kar narekujejo zadnji svetovni trendi. Med obiskovalci današnje modne revije sem videla kar veliko iskric v očeh ob ogledu modnih izhodov in prepričana sem, da je marsikdo dobil navdih za prevetritev svoje garderobe.«

Sedaj je pravi čas, da si zagotovite modne kose za letošnjo pomlad in poletje (Marko Pigac)