Si pripravljena na monokromatski trend?

Pri Massu so vedno v trendu in tako je tudi to jesen, ko je must-have obutev monokromatska … Se pravi, enobarvni čevlji v beli in smetanovi barvi, ki jih enostavno kombiniraš z oblačili v teh odtenkih.

8. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Če se ti zdi, da boš dolgočasna, če boš od nog do glave oblečena v isti odtenek, je vsaka bojazen odveč. Predstavljaj si bele superge ali pa bež gležnjarje, belo majico, hlače v smetanovi barvi in dolgo svetlo jopo. Ultra modna boš in delovala tako zelo sveže …

Plusi monokromatskega stila

Tudi, če imaš le en par mokasinov, na primer Tamaris, lahko z njim ustvariš nešteto modnih kombinacij. Oblačil v enakem odtenku ti prav tako ni treba imeti veliko, samo pravilno jih moraš znati med seboj kombinirati in videti bo, kot da imaš polno omaro najbolj trendi obutve in garderobe.

Bodi napovedovalka trendov

Rada si modna, a rada tudi malce prehitevaš trende in naj bo tudi to jesen tako. Stiliranje se prične pri čevljih, ki imajo odločilno vlogo pri monokromatskem slogu. Nato pa nadgrajuj z garderobo v enakih odtenkih, a različnih tekstur. Ena od noro dobrih modnih kombinacij so kavbojke, pleten pulover v bež odtenku, lahko tudi daljši oziroma oversized in pa Mjus gležnjarji z robustnim podplatom.

Pri Massu pa niso pozabili tudi na tiste, ki rade hodite v petkah, zagotovo se boste navdušile nad bež gležnjarji s peto Guess, ali pa nad malo bolj elegantnimi gležnjarji Esprit.

Namigi za lažjo odločitev

Navdušile so nas superge Steve Madden, so športno elegantne in izjemno udobne. Kombinirala jih boš lahko z vso jesensko garderobo. Zanimive so tudi superge Tommy Hilfiger z zlatim detajlom na zadnjem delu čevlja. Če pa si navdušena nad obutvijo s platformo, ti bodo zagotovo všeč gležnjarji Creator.  

Sicer pa, pojdi na mass.si in se prepričaj sama. Poišči čevlje, ki jih boš z veseljem nosila to jesen.