Si predstavljaơ najbolj trendovske kopalke, ki so ustvarjene iz oceanskih odpadkov? TA modna znamka jih izdeluje👇

Swimsor je nova brezčasna in trajnostna blagovna znamka kopalk, rojena iz ljubezni do okolja in strasti do druĆŸbenih sprememb. Kopalke so narejene iz recikliranih materialov, preteĆŸno odvrĆŸenih ribiĆĄkih mreĆŸ, s čimer pomembno prispevajo k varovanju okolja.

Si predstavljaơ najbolj trendovske kopalke, ki so ustvarjene iz oceanskih odpadkov? TA modna znamka jih izdeluje👇 (foto: promocijski material) promocijski material
11. 3. 2020 | Promocijsko sporočilo

Da bi zagotovili visoke standarde kakovosti in podprli lokalno gospodarstvo, so oblikovane in etično proizvedene v Sloveniji. Za blagovno znamko Swimsor stojita dve mladi ĆŸenski, ki ne le oblikujeta lepe, dolgotrajne bikinke, ampak ju zdruĆŸuje tudi strastna zaveza k ustvarjanju boljĆĄega, bolj trajnostnega in zavestno povezanega sveta.

Slogan: Mislimo, da bi ribiĆĄke mreĆŸe na vas izgledale veliko boljĆĄe kot na oceanskih tleh!

Swimsor je otvoritveno kolekcijo pravkar globalno predstavil preko vodilne platforme za mnoĆŸično investiranje Kickstarter. Tam izveste tudi več o blagovni znamki, moĆŸnostih podpore in seveda, kako uĆŸivati v brezčasnih bikinijih.

Kakovostni in trajnostni materiali

»Izbira pravega materiala je bila naĆĄa prioriteta, saj ĆŸelimo, da so naĆĄe kopalke trajnostne, a hkrati tudi kakovostne in udobne. Ćœelimo, da naĆĄim strankam sluĆŸijo na dolgi rok. Po dolgotrajnih raziskavah smo končno naĆĄli material, v katerega smo se naravnost zaljubili, in prepričani smo, da smo izbrali najboljĆĄo, in najbolj trajnostno reĆĄitev za naĆĄe kopalke."


Swimsor kopalke so ročno izdelane iz materiala ECONYL, ki omogoča neomejeno ĆĄtevilo recikliranj, kar ne le podpira zdravje naĆĄih oceanov, ampak da novo ĆŸivljenje temu, kar bi sicer ĆĄlo na smetiơče. ECONYL je ustvarjen iz sintetičnih odpadkov, kot so industrijska plastika, odpadna tkanina in ribiĆĄke mreĆŸe iz oceanov, recikliran in obnovljen v novo najlonsko prejo, ki je popolnoma enake kakovosti kot deviĆĄki najlon. A za razliko od deviĆĄkega najlona ima ECONYL veliko manjĆĄi vpliv na okolje. Njegova uporaba zmanjĆĄuje emisije ogljika, uporabo surove nafte in odpadkom, ki onesnaĆŸujejo naĆĄe morje, da novo vrednost.

Material Swimsor kopalk ni prosojen, je dvakrat bolj odporen proti kloru, kremam in oljem za sončenje kot katerakoli druga tkanina za kopalke, poleg tega pa ima ơe UV-zaơčito 50+.

Okoljska zavednost je opazna tudi v embalaĆŸi. Swimsor kopalke prejmete v embalaĆŸi iz kompostiranih obnovljivih rastlinskih materialov, kot je koruza, ki se razgradi v 90 dneh v komercialnem kompostu in v 180 dneh v domačem kompostu.

“Ocean-positive” s skrbjo za oceane:

Vsako leto se v morje zavrĆŸe 640.000 ton ribiĆĄkih mreĆŸ. Če se izgubljene ali odvrĆŸene mreĆŸe ne poberejo, lahko ostanejo v vodi več kot 600 let in ogroĆŸajo naĆĄ morski ekosistem, ĆĄkodijo koralnim grebenom, onesnaĆŸujejo naĆĄe plaĆŸe in vplivajo na lokalno turistično industrijo.

Biti "Ocean-positive" ne izhaja le iz tega, kar počnemo na morju ali v oceanu, ampak se tudi odraĆŸa v naĆĄih vsakdanjih odločitvah. Od oblačil, ki jih izdelujemo, do njihove embalaĆŸe, in projektov ali podjetij, ki jih podpiramo z nakupi. Vse Swimsor dejavnosti pa so usmerjene k zagotavljanju bolj trajnostnega poslovanja, ki spoĆĄtuje morja in oceane.

Glas za spremembe - etična blagovna znamka

Oblačilna in tekstilna industrija po vsem svetu zaposluje pribliĆŸno 40 milijonov delavcev. Večina zasluĆŸi manj kot 3 dolarje na dan, okolja, v katerih delajo, pa so pogosto zelo nevarna. Leta 2013 se je tovarna oblačil Rana Plaza v BangladeĆĄu zruĆĄila na delavce in pod seboj pokopala  1138 ljudi.

Swimsor je glasnik in podpornik sprememb - zavzema se za poơtena plačila, zgledne odnose in dobre delovne pogoje. Naơe kopalke so proizvedene v majhnem podjetju v Sloveniji, ki zagotavlja, da so te etične vrednote uveljavljene kot temelj naơe blagovne znamke.

Prva kolekcija

Kosi iz prve kolekcije kopalk so zelo udobni in stilsko brezčasni. Vsi modeli in potiski so razviti znotraj podjetja in so ekskluzivni za kolekcije Swimsor. Izbrani odtisi in barve pripovedujejo pomembne zgodbe oceana, ki tudi z estetiko odraĆŸajo Swimsor vrednote.

Prva kolekcija predstavlja tri različne stile zgornjih in spodnjih delov kopalk. Vsi so na voljo v dveh barvah, kar vam omogoča veliko moĆŸnosti za kombiniranje in sestavo Swimsor izgleda po vaĆĄih ĆŸeljah.

Gibanje - PridruĆŸite se sestrstvu

Swimsor s strastjo ustvarja varno in podporno skupnost, v kateri se ĆŸenske lahko poveĆŸemo in delimo pomembne zgodbe in izzive, s katerimi se srečujemo v danaĆĄnjem svetu. NaĆĄ namen je spodbuditi ĆŸenske in jim ponuditi platformo, na kateri se bomo predstavile brez sramu in brez opravičil in razpravljale o ključnih temah, zaradi katerih smo edinstveno človeĆĄke.

Za posamezne Swimsor kose boste lahko odĆĄtele do 69 €, komplet kopalk pa vas bo stal pribliĆŸno 128 €. Za naĆĄe zgodnje podpornike na Kickstarterju pa smo pripravili tudi mnoge ekskluzivne sočne popuste in posebne nagrade - pohitite, da ne zamudite!

Poziv ...Naročite svoje Swimsor bikinke in podprite naơo Kickstarter kampanjo TUKAJ.

Morje vam bo hvaleĆŸno.

Za več informacij o kopalkah Swimsor nas spremljajte na Instagramu @swimsor.